mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Determination of protein quality of beef sausage
Kaltrina, BERISHA [Berisha, Kaltrina (Food Sciences, Nu...), szerző] Élelmiszertudományi Doktori Iskola (MATE / MATE DI)
;
Zsuzsanna, MEDNYÁNSZKY [Mednyánszky, Zsuzsanna (Fűszerek aromaany...), szerző] Táplálkozástudományi Tanszék (MATE / ÉTTI / ÉMBTK)
;
Hysen, BYTYÇI
;
Livia, SIMON SARKADI ✉ [Simonné Sarkadi, Livia (Élelmiszertudomány), szerző] Táplálkozástudományi Tanszék (MATE / ÉTTI / ÉMBTK)
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Hungarian Chemical Society. Book of Abstract- 4th Young Researchers' International Conference on Chemistry and Chemical Engineering (YRICCCE IV). (2023) ISBN:9786156018168
p. 34
Azonosítók
MTMT: 34147708
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-11-13 19:24
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás