Mycotoxins in food chain-climate effect and elimination studies

Pusztahelyi, Tünde [Pusztahelyi, Tünde (Gomba élettan, en...), szerző] Agrárműszerközpont (DE / MÉK); Adácsi, Cintia [Adácsi, Cintia (élelmiszer mikrob...), szerző] Agrárműszerközpont (DE / MÉK); Kovács, Szilvia [Kovács, Szilvia (mikrobiológia), szerző] Agrárműszerközpont (DE / MÉK); Dobos, Attila [Dobos, Attila Csaba (Növénytermesztés), szerző] Precíziós Növénytermesztési Kutatás-fejlesztési... (DE / MÉK); Péter Pfliegler, Valter [Pfliegler, Valter Péter (Mikrobiológia), szerző] Molekuláris Biotechnológiai és Mikrobiológiai T... (DE / TTK / BiotechI); ELKH-DE Gomba Stresszbiológiai Kutatócsoport (DE / TTK); Madhavan Nampoothiri, K.; Pócsi, István [Pócsi, István (Mikrobiológia, bi...), szerző] Molekuláris Biotechnológiai és Mikrobiológiai T... (DE / TTK / BiotechI); ELKH-DE Gomba Stresszbiológiai Kutatócsoport (DE / TTK)

Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 1217-8950 1588-2640 70 (Supplement 1) pp. 77-78 2023
    Azonosítók
    Támogatások:
    • (2018-1.2.1-NKP-2018-00002) Támogató: NKFIH
    • (2019-2.1.13-TÉT_IN-2020-00056)
    • (TKP2020-IKA-04)
    • (TKP2021-EGA-20) Támogató: NKFIH
    Szakterületek:
    • Élelmiszertudomány
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-02-11 22:41