Fusarium mikotoxinok együttes hatása a lipidperoxidációra és ennek összefüggése a zsírsav összetétellel tojótyúk májban

Kulcsár, Szabina [Kulcsár, Szabina (ökotoxikológia), szerző] ELKH-MATE Mikotoxinok az Élelmiszerláncban Kuta... (MATE / ÉTI); Omelfaroug, Ali [Ali, Omeralfaroug (Animal physiology), szerző] Élettani és Állategészségügyi Tanszék (MATE / ÉTI); Szabó, András [Szabó, András (Zsírsavak), szerző] Élettani és Állategészségügyi Tanszék (MATE / ÉTI); ELKH-MATE Mikotoxinok az Élelmiszerláncban Kuta... (MATE / ÉTI); Balogh, Krisztián [Balogh, Krisztián Milán (Takarmányozás-éle...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI); Erdélyi, Márta [Erdélyi, Márta (Takarmányozás-éle...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI); Zándoki, Erika [Zándoki, Erika (növényvédelem), szerző] ELKH-MATE Mikotoxinok az Élelmiszerláncban Kuta... (MATE / ÉTI); Mézes, Miklós [Mézes, Miklós (Állatélettan, tak...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI)

Magyar nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
    Azonosítók
    • MTMT: 34127725
    Támogatások:
    • (UNKP-22-II-I)
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2024-12-04 13:55