mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Hydro-geochemical characterization of the main European mineral water brands
Bodor, Katalin [Bodor, Katalin (Környezeti kémia), szerző] Hallgatók (PTE / DI / KDI)
;
Tokos, Bernadett
;
Bodor, Zsolt [Bodor, Zsolt (Biotechnológia, K...), szerző] Tagok (PTE / DI / KDI)
;
Keresztesi, Ágnes [Keresztesi, Ágnes (Környezeti kémia), szerző] Hallgatók (PTE / DI / KDI)
;
László, Szilvia [Lászlo, Szilvia (Génsebészet), szerző]
;
Garbacea, George
;
Szép, Róbert ✉ [Szép, Róbert (Geokémia, Környez...), szerző] Vendégoktatók (PTE / DI / KDI)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481
122
Paper: 105438
, 12 p.
2023
SJR Scopus - Food Science: Q1
Azonosítók
MTMT: 34005950
DOI:
10.1016/j.jfca.2023.105438
WoS:
001021139600001
Scopus:
85161618735
Egyéb URL:
https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0889157523003125
Idézett közlemények (2)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2024-10-11 14:57
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás