Hydro-geochemical characterization of the main European mineral water brands

Bodor, Katalin [Bodor, Katalin (Környezeti kémia), szerző] Hallgatók (PTE / DI / KDI); Tokos, Bernadett; Bodor, Zsolt [Bodor, Zsolt (Biotechnológia, K...), szerző] Tagok (PTE / DI / KDI); Keresztesi, Ágnes [Keresztesi, Ágnes (Környezeti kémia), szerző] Hallgatók (PTE / DI / KDI); László, Szilvia [Lászlo, Szilvia (Génsebészet), szerző]; Garbacea, George; Szép, Róbert ✉ [Szép, Róbert (Geokémia, Környez...), szerző] Vendégoktatók (PTE / DI / KDI)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 122 Paper: 105438 , 12 p. 2023
  • SJR Scopus - Food Science: Q1
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2024-10-11 14:57