Peroxidáz enzim paramágneses szeparációja

Kiss, Endre [Kiss, Endre (Környezetvédelem), szerző] Műszaki Intézet (DUE); Al-Kanaan, Mohammad; Koroknai, László [Koroknai, László (műszaki tudomány), szerző] Műszaki Intézet (DUE); Szabóné, Juhász Ildikó [Szabóné Juhász, Ildikó (természettudományok), szerző] Természettudományi és Környezetvédelmi Tanszék (DUE / MI)

Magyar nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: DUNAKAVICS 2064-5007 11 (3) pp. 21-27 2023
    Azonosítók
    A cikkben a peroxidáz enzim mágneses szuszceptibilitásának mérését és lehetséges paramágneses szeparációját mutatjuk be. Előzetes vizsgálataink alapján a vízzel kevert peroxidáz enzim rendelkezik paramágneses tulajdonságokkal.
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-06-19 02:22