Macro-element ratios provide improved identification of the botanical origin of mono-floral honeys

Nikolett, Czipa ✉ [Czipa, Nikolett (Élelmiszertudományok), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK); Loránd, Alexa [Alexa, Loránd (élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK); Clive, J C Phillips; Béla, Kovács [Kovács, Béla (Mezőgazdasági kémia), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 244 (8) pp. 1439-1445 2018
  • SJR Scopus - Food Science: Q1
Azonosítók
Szakterületek:
  • Biológiai tudományok
  • Egyéb műszaki tudományok és technológiák
  • Gépészmérnöki tudományok
  • Kémiai tudományok
  • Vegyészmérnöki tudományok
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-01-26 11:03