mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Közétkeztetők kézikönyve
Tátrai-Németh, Katalin [Tátrai-Németh, Katalin (Dietetika), szerk.] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
;
Erdélyi-Sipos, Alíz [szerk.]
Magyar nyelvű Kézikönyv (Könyv) Tudományos
Megjelent: SpringMed Kiadó, Budapest, Magyarország, 296 p.
2018
Azonosítók
MTMT: 3353805
ISBN:
9789639695627
Egyéb katalógus:
http://hunteka.lib.semmelweis.hu/record/-/record/display/manifestation/RECORD374125/c53c2270-0b81-4271-820b-5857fa059bac/solr/0/24/0/1/titleOrder/ASC
Fejezetek
Tátrai-Németh Katalin. A közétkeztetés szerepe és jelentősége. (2018) Megjelent: Közétkeztetők kézikönyve pp. 15-32
Tátrai-Németh Katalin. Menedzsment tevékenység a közétkeztetésben. (2018) Megjelent: Közétkeztetők kézikönyve pp. 37-50
Csajbókné Csobod Éva. Áruismeret. (2018) Megjelent: Közétkeztetők kézikönyve pp. 56-77
Mák Erzsébet. Konyhatechnológiai műveletek. (2018) Megjelent: Közétkeztetők kézikönyve pp. 78-94
Mák Erzsébet. Ételismeret. (2018) Megjelent: Közétkeztetők kézikönyve pp. 94-117
Mák Erzsébet. Közétkeztetési étlaptervezés. (2018) Megjelent: Közétkeztetők kézikönyve pp. 118-122
Erdélyi-Sipos Alíz. Diéták a közétkeztetésben. (2018) Megjelent: Közétkeztetők kézikönyve pp. 122-138
Mák Erzsébet. A közétkeztetés feladata különböző életkorokban. (2018) Megjelent: Közétkeztetők kézikönyve pp. 139-155
Csajbókné Csobod Éva. Élelmezés-üzemeltetés, gazdálkodás. (2018) Megjelent: Közétkeztetők kézikönyve pp. 159-208
Sinka Magdolna et al. Élelmezésbiztonság. (2018) Megjelent: Közétkeztetők kézikönyve pp. 209-240
Tátrai-Németh Katalin. Az élelmezés minőségirányítása. (2018) Megjelent: Közétkeztetők kézikönyve pp. 241-253
Csajbókné Csobod Éva. Jogszabálygyűjtemény. (2018) Megjelent: Közétkeztetők kézikönyve pp. 254-256
Idézők (2)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-02-11 18:49
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás