mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Development of Protein- and Fiber-Enriched, Sugar-Free Lentil Cookies: Impact of Whey Protein, Inulin, and Xylitol on Physical, Textural, and Sensory Characteristics
Hajas, Lívia [Hajas, Lívia (Élelmiszeranalitika), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
;
Benedek, Csilla ✉ [Benedek, Csilla (Élelmiszerkémia), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
;
Csajbókné Csobod, Éva [Csajbókné Csobod, Éva (Dietetika), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
;
Juhász, Réka [Juhász, Réka (Élelmiszertudomány), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
FOODS 2304-8158 2304-8158
11
(23)
Paper: 3819
, 17 p.
2022
SJR Scopus - Food Science: Q1
Azonosítók
MTMT: 33271634
DOI:
10.3390/foods11233819
WoS:
000896113200001
Scopus:
85143628350
PubMed:
36496628
Szakterületek:
Táplálkozás, dietetika
Idézők (3)
Idézett közlemények (2)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-03-30 04:23
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás