mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Gazdaság és gasztronómia
Bánhegyi, Mátyás [Bánhegyi, Mátyás (fordítástudomány,...), szerk.] Pénzügyi és Gazdálkodási Szaknyelvek Tanszék (BGE / PSZK)
;
Fekete-Frojimovics, Zsófia [Fekete-Frojimovics, Zsófia (marketing, menedz...), szerk.] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK)
;
Hámori, Antal [Hámori, Antal (állam- és jogtudo...), szerk.] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK)
Magyar nyelvű Tanulmánykötet (Könyv) Tudományos
Megjelent: Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE), Budapest, Magyarország, 301 p.
2022
Azonosítók
MTMT: 33226822
ISBN:
9786156342263
ISBN:
9786156342430
Fejezetek
Heidrich Balázs. Rektori köszöntő: Lugasi Andrea arcai. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 8-9
Csekő Katalin. A teljesítési hely problematikája a nemzetközi adásvételi ügyletekben.: Az Incoterms FCA (Free Carrier) fuvarparitás alkalmazása. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 10-25
Csillag Sára. Befogadó vendéglátás?: néhány gondolat a fogyatékossággal élő emberek foglalkoztatása és a vendéglátás kapcsán. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 26-36
Csulak Gergely. Kézműves-e a kisüzemi sör?. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 37-53
Debreceni János et al. A reziliencia értelmezési keretei a vendéglátás-kutatásban való sikeres alkalmazáshoz. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 54-63
Farkas Julianna. Két korszak határán: Dante 700. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 64-77
Fenyvesi Éva. Foglalkoztatással és borravalóval kapcsolatos vizsgálatok a vendéglátóiparban: egy fókuszcsoportos felmérés eredményei. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 78-91
Gódor-Kacsándi Anna. Az elhízás étrendi kezelésének aktualitásai. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 92-105
Gundel János. Halételek a Duna mentén: (halászlevek a Fekete-erdő és a Fekete-tenger között). (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 106-117
Hámori Antal. A fogyasztóvédelmi jog jelentősége. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 118-137
Hegedüs Gyula. Magyarország és az Egyesült Királyság tudományos és kulturális kapcsolatai, 1945-1956. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 138-152
Karakasné Morvay Klára. Számítógépes szimulációk alkalmazása a szállodai revenue managerek oktatásában. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 153-168
Kádas Lajos. Morzsák az alkoholos italok kultúrtörténetéből. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 169-184
Király Éva. Mennyire vagyunk okosak?: avagy a Logisztika 4.0 eszköztárának gyakorlati alkalmazása. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 185-205
Kozák Tamás. Merre visz az út tovább?: az offline és online kiskereskedelem jövője. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 206-220
Neszmélyi György Iván. A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 221-238
Rimóczi Csilla et al. Utazási szokások vizsgálata a COVID-19 világjárvány első három hulláma tükrében. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 239-258
Szalók Csilla. A COVID-19 világjárvány hatása az Európai Unió turizmuspolitikájára. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 259-270
Tóth Zoltán. Turizmus az Európai Unióban a koronavírus előtt - és részben után: kitekintés az Eurostat regionális statisztikai évkönyve (2020) alapján. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 271-288
Törcsvári Zsolt et al. Fóliaalagutas növénytermesztés a vendéglátásban. (2022) Megjelent: Gazdaság és gasztronómia pp. 289-301
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2024-11-10 00:09
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás