mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Characteristics and uses of propolis
Benedek, C. [Benedek, Csilla (Élelmiszerkémia), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
;
Veresné, Bálint M. [Veresné Bálint, Márta (Dietetika), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704
68
(3)
pp. 4028-4035
2022
IV. Agrártudományok Osztálya: A
SJR Scopus - Food Science: Q4
Azonosítók
MTMT: 33188443
DOI:
10.52091/EVIK-2022/3-4-ENG
REAL:
195925
Scopus:
85139797521
Szakterületek:
Táplálkozás, dietetika
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-04-14 09:52
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás