mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Comparison of tropomyosin released peptide and epitope mapping after in vitro digestion from fish (Larimichthys crocea), shrimp (Litopenaeus vannamei) and clam (Ruditapes philippinarum) through SWATH-MS based proteomics
Xu, L.
;
Zhang, X.M.
;
Wen, Y.Q.
;
Zhao, J.L.
;
Xu, T.C.
;
Yong, L.
;
Lin, H.
;
Zhang, H.W. ✉
;
Li, Z.X.
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072
403
Paper: 134314
2023
SJR Scopus - Analytical Chemistry: D1
Azonosítók
MTMT: 33156209
DOI:
10.1016/j.foodchem.2022.134314
WoS:
000874200100002
Scopus:
85138461306
PubMed:
36179632
Idézett közlemények (2)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2024-12-04 03:54
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás