mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Do ancient wheats contain less gluten than modern bread wheat, in favour of better health?
Brouns, F. ✉
;
Geisslitz, S.
;
Guzman, C.
;
Ikeda, T.M.
;
Arzani, A.
;
Latella, G.
;
Simsek, S.
;
Colomba, M.
;
Gregorini, A.
;
Zevallos, V.
;
Lullien-Pellerin, V.
;
Jonkers, D.
;
Shewry, P.R.
Angol nyelvű Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
NUTRITION BULLETIN 1471-9827 1467-3010
47
(2)
pp. 157-167
2022
SJR Scopus - Medicine (miscellaneous): Q2
Azonosítók
MTMT: 33053063
DOI:
10.1111/nbu.12551
WoS:
000794935300001
Scopus:
85129877254
PubMed:
35915783
Idézett közlemények (3)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2023-12-02 13:37
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás