mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Cultural, creative and culinary tourism
Jászberényi, Melinda [Jászberényi, Melinda (Turisztikai válla...), szerk.] Turizmus Tanszék (BCE / MI)
Angol nyelvű Szakkönyv (Könyv) Tudományos
Megjelent: Akadémiai Kiadó, Budapest, Magyarország
2022
Sorozatok:
Turizmus és mobilitás 2732-1495
Azonosítók
MTMT: 32914196
DOI:
10.1556/9789634547983
Kiadónál:
https://mersz.hu/dokumentum/m961ccact__1/
ISBN:
9789634547983
Fejezetek
Ásványi Katalin. Cultural tourism products and tourism attractions. (2022) Megjelent: Cultural, creative and culinary tourism
Csapody Bence. Attractions of culinary nature in tourism. (2022) Megjelent: Cultural, creative and culinary tourism
Fehér Zsuzsanna. Museum developments in the world. (2022) Megjelent: Cultural, creative and culinary tourism
Irimiás Anna. Consumer behaviour in food tourism. (2022) Megjelent: Cultural, creative and culinary tourism
Irimiás Anna. Food tourism and social media. (2022) Megjelent: Cultural, creative and culinary tourism
Jászberényi Melinda et al. Cultural and creative tourism. (2022) Megjelent: Cultural, creative and culinary tourism
Szakály Orsolya. A case study on the Szekszárd Wine District: application of the 4E model. (2022) Megjelent: Cultural, creative and culinary tourism
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2023-09-22 10:39
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás