Nutrient Content of Single-Dose Ready-To-Eat Meals Delivered by Catering Industry in Hungary

AlOudat, Mohannad [AlOudat, Mohannad (Szenzorok az álla...), szerző] Élelmiszertudományi Doktori Iskola (MATE / MATE DI); Magyar, Norbert [Magyar, Norbert (Környezettudomány), szerző] Üzleti Elemzés Módszertan Tanszék (BGE / KVIK); Simon Sarkadi, Livia [Simonné Sarkadi, Livia (Élelmiszertudomány), szerző] Táplálkozástudományi Tanszék (MATE / ÉTTI / ÉMBTK); Shaikh, Ayaz Mukarram [Shaikh, Ayaz Mukarram (Food Science), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK); Lugasi, Andrea ✉ [Lugasi, Andrea (Táplálkozástudomány), szerző] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
  • SJR Scopus - Food Science: Q3
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2024-11-09 23:14