mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Nutrient Content of Single-Dose Ready-To-Eat Meals Delivered by Catering Industry in Hungary
AlOudat, Mohannad [AlOudat, Mohannad (Szenzorok az álla...), szerző] Élelmiszertudományi Doktori Iskola (MATE / MATE DI)
;
Magyar, Norbert [Magyar, Norbert (Környezettudomány), szerző] Üzleti Elemzés Módszertan Tanszék (BGE / KVIK)
;
Simon Sarkadi, Livia [Simonné Sarkadi, Livia (Élelmiszertudomány), szerző] Táplálkozástudományi Tanszék (MATE / ÉTTI / ÉMBTK)
;
Shaikh, Ayaz Mukarram [Shaikh, Ayaz Mukarram (Food Science), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)
;
Lugasi, Andrea ✉ [Lugasi, Andrea (Táplálkozástudomány), szerző] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
Journal of Culinary Science and Technology 1542-8052 1542-8044
, 20 p.
2022
SJR Scopus - Food Science: Q3
Azonosítók
MTMT: 32897541
DOI:
10.1080/15428052.2022.2091071
WoS:
000813752900001
Scopus:
85132428998
Egyéb URL:
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/15428052.2022.2091071
Idézett közlemények (3)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2024-11-09 23:14
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás