mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Comparison of organoleptic characteristics of ready-to-eat and home-cooked meals based on the same recipes
AlOudat, Mohammad [AlOudat, Mohannad (Szenzorok az álla...), szerző] Élelmiszertudományi Doktori Iskola (MATE / MATE DI)
;
Simon Sarkadi, Lívia [Simonné Sarkadi, Livia (Élelmiszertudomány), szerző] Táplálkozástudományi Tanszék (MATE / ÉTTI / ÉMBTK)
;
Hidvégi, Hedvig [Hidvégi, Hedvig (Gasztronómia), szerző] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK)
;
Balog-Sipos Szőcze, Anikó [Balog-Siposné, Szőcze Anikó (gasztronómia), szerző] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK)
;
Lugasi, Andrea [Lugasi, Andrea (Táplálkozástudomány), szerző] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK)
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Szalóki-Dorkó Lilla. 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts. (2022) ISBN:9786150154220
p. 66
Azonosítók
MTMT: 32873834
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2024-11-09 23:59
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás