Comparison of organoleptic characteristics of ready-to-eat and home-cooked meals based on the same recipes

AlOudat, Mohammad [AlOudat, Mohannad (Szenzorok az álla...), szerző] Élelmiszertudományi Doktori Iskola (MATE / MATE DI); Simon Sarkadi, Lívia [Simonné Sarkadi, Livia (Élelmiszertudomány), szerző] Táplálkozástudományi Tanszék (MATE / ÉTTI / ÉMBTK); Hidvégi, Hedvig [Hidvégi, Hedvig (Gasztronómia), szerző] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK); Balog-Sipos Szőcze, Anikó [Balog-Siposné, Szőcze Anikó (gasztronómia), szerző] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK); Lugasi, Andrea [Lugasi, Andrea (Táplálkozástudomány), szerző] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK)

Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
    Azonosítók
    • MTMT: 32873834
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2024-11-09 23:59