Short-term effects of some Fusarium mycotoxins on the lipid peroxidation processes and the glutathione redox system of broiler chicken

Kulcsár, S. [Kulcsár, Szabina (ökotoxikológia), szerző] MTA-KE-SZIE Mikotoxinok az Élelmiszerláncban Ku... (MATE / ÉTI); Kövesi, B. [Kövesi, Benjamin (ökotoxikológia, m...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI); Mézes, M. [Mézes, Miklós (Állatélettan, tak...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI); Ancsin, Zs. [Ancsin, Zsolt (takarmányozás-éle...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI); Zándoki, E. [Zándoki, Erika (növényvédelem), szerző] MTA-KE-SZIE Mikotoxinok az Élelmiszerláncban Ku... (MATE / ÉTI); Balogh, K. [Balogh, Krisztián Milán (Takarmányozás-éle...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI)

Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: TOXICOLOGY LETTERS 0378-4274 1879-3169 350 pp. S183-S184 2021
    Poszter
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-02-14 13:27