mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Short-term effects of some Fusarium mycotoxins on the lipid peroxidation processes and the glutathione redox system of broiler chicken
Kulcsár, S. [Kulcsár, Szabina (ökotoxikológia), szerző] MTA-KE-SZIE Mikotoxinok az Élelmiszerláncban Ku... (MATE / ÉTI)
;
Kövesi, B. [Kövesi, Benjamin (ökotoxikológia, m...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI)
;
Mézes, M. [Mézes, Miklós (Állatélettan, tak...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI)
;
Ancsin, Zs. [Ancsin, Zsolt (takarmányozás-éle...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI)
;
Zándoki, E. [Zándoki, Erika (növényvédelem), szerző] MTA-KE-SZIE Mikotoxinok az Élelmiszerláncban Ku... (MATE / ÉTI)
;
Balogh, K. [Balogh, Krisztián Milán (Takarmányozás-éle...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI)
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
TOXICOLOGY LETTERS 0378-4274 1879-3169
350
pp. S183-S184
2021
Azonosítók
MTMT: 32844977
DOI:
10.1016/S0378-4274(21)00675-5
Egyéb URL:
https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0378427421006755
Poszter
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-02-14 13:27
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás