Együttesen előforduló Fusarium mikotoxinok egyedi hatása a baromfi glutation rendszerére és lipidperoxidációs folyamataira

KULCSÁR, SZABINA [Kulcsár, Szabina (ökotoxikológia), szerző] MTA-KE-SZIE Mikotoxinok az Élelmiszerláncban Ku... (MATE / ÉTI); KÖVESI, BENJÁMIN [Kövesi, Benjamin (ökotoxikológia, m...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI); MÉZES, MIKLÓS [Mézes, Miklós (Állatélettan, tak...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI); BALOGH, KRISZTIÁN [Balogh, Krisztián Milán (Takarmányozás-éle...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI); ZÁNDOKI, ERIKA [Zándoki, Erika (növényvédelem), szerző] MTA-KE-SZIE Mikotoxinok az Élelmiszerláncban Ku... (MATE / ÉTI); ANCSIN, ZSOLT [Ancsin, Zsolt (takarmányozás-éle...), szerző] Takarmánybiztonsági Tanszék (MATE / ÉTI)

Magyar nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
    Azonosítók
    • MTMT: 32844873
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-02-14 13:18