mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Colour changes of liquid whole egg in function of applied pressure of HHP
Tóth, Adrienn [Tóth, Adrienn (élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI)
;
Németh, Csaba
;
Palotás, Péter [Palotás, Péter (Élelmiszer), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI)
;
Salamon, Bertold [Salamon, Bertold (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI)
;
Csehi, Barbara [Csehi, Barbara (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI)
;
Friedrich, László [Friedrich, László Ferenc (Élelmiszerbiztonság), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI)
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Reményi Attila. ECBS 2017 5th European Chemical Biology Symposium: Program and book of Abstracts. (2017) ISBN:9789639970755
pp. 70-70
Azonosítók
MTMT: 3280392
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-02-19 21:46
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás