Colour changes of liquid whole egg in function of applied pressure of HHP

Tóth, Adrienn [Tóth, Adrienn (élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI); Németh, Csaba; Palotás, Péter [Palotás, Péter (Élelmiszer), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI); Salamon, Bertold [Salamon, Bertold (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI); Csehi, Barbara [Csehi, Barbara (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI); Friedrich, László [Friedrich, László Ferenc (Élelmiszerbiztonság), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI)

Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
    Azonosítók
    • MTMT: 3280392
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-02-19 21:46