In Vitro Determination of Inhibitory Effects of Humic Substances Complexing Zn and Se on SARS-CoV-2 Virus Replication

Hajdrik, Polett [Hajdrik, Polett, szerző] Biofizikai és Sugárbiológiai Intézet (SE / AOK / I); Pályi, Bernadett* [Pályi, Bernadett (virológia), szerző]; Kis, Zoltán [Kis, Zoltán (Mikrobiológia, Vi...), szerző] Orvosi Mikrobiológiai Intézet (SE / AOK / I); Kovács, Noémi [Stelczerné Kovács, Noémi (orvos fizikus), szerző]; Veres, Dániel Sándor [Veres, Dániel (Biofizika), szerző] Biofizikai és Sugárbiológiai Intézet (SE / AOK / I); Szigeti, Krisztián [Szigeti, Krisztián (Biofizika), szerző] Biofizikai és Sugárbiológiai Intézet (SE / AOK / I); Budán, Ferenc [Budán, Ferenc Csaba (Népegészségtan, r...), szerző] Élettani Intézet (PTE / ÁOK); Transzdiszciplináris Kutatások Intézet (PTE / ÁOK); Hegedüs, Imre [Hegedüs, Imre (műszaki kémia), szerző] Biofizikai és Sugárbiológiai Intézet (SE / AOK / I); Bio-nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóin... (PE / MK); Kovács, Tibor [Kovács, Tibor (Radiokémia), szerző] Radiokémiai és Radioökológiai Intézeti Tanszék (PE / MK / BKVKFK); Bergmann, Ralf [Bergmann, Ralf Konrad (orvostudomány), szerző] Biofizikai és Sugárbiológiai Intézet (SE / AOK / I); Máthé, Domokos ✉ [Máthé, Domokos (Molekuláris képal...), szerző] Biofizikai és Sugárbiológiai Intézet (SE / AOK / I); HCEMM-SE In Vivo Képalkotó Műszerközpont (SE / AOK / I / BSI)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: FOODS 2304-8158 2304-8158 11 (5) Paper: 694 , 12 p. 2022
  • SJR Scopus - Food Science: Q1
Azonosítók
Támogatások:
  • (TKP2021-EGA)
  • (TKP-BIO- Imaging-2020-4.1.1-TKP2020)
  • (2020.1.16-Jövő-2021-0001)
  • European Research Council(712821-NEURAM)
Szakterületek:
  • Járványtan
  • Táplálkozás, dietetika
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-04-28 03:35