Is diet partly responsible for differences in COVID-19 death rates between and within countries?

Bousquet, Jean; Anto, Josep M.; Iaccarino, Guido; Czarlewski, Wienczyslawa; Haahtela, Tari; Anto, Aram; Akdis, Cezmi A.; Blain, Hubert; Canonica, G. Walter; Cardona, Victoria; Cruz, Alvaro A.; Illario, Maddalena; Ivancevich, Juan Carlos; Jutel, Marek; Klimek, Ludger; Kuna, Piotr; Laune, Daniel; Larenas-Linnemann, Désirée; Mullol, Joaquim; Papadopoulos, Nikos G.; Pfaar, Oliver; Samolinski, Boleslaw; Valiulis, Arunas; Yorgancioglu, Arzu; Zuberbier, Torsten; Kraxner, H [Kraxner, Helga (fül-orr-gégészet), Kollaborációs közreműködő] Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika (SE / AOK / K); ARIA Group [Kollaborációs szervezet]

Angol nyelvű Sokszerzős vagy csoportos szerzőségű szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: CLINICAL AND TRANSLATIONAL ALLERGY 2045-7022 2045-7022 10 (1) Paper: 16 , 7 p. 2020
  • SJR Scopus - Immunology and Allergy: Q2
Azonosítók
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-03-30 09:37