mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Near-infrared spectroscopy to assess chemical composition of sheep and goat cheeses
Parrini, S. ✉
;
Crovetti, A.
;
Aquilani, C.
;
Nannucci, L.
;
Bozzi, R.
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
ACTA FYTOTECHNICA ET ZOOTECHNICA 1335-258X 1336-9245
23
pp. 97-104
2020
SJR Scopus - Agronomy and Crop Science: Q4
Azonosítók
MTMT: 32595411
DOI:
10.15414/afz.2020.23.mi-fpap.97-104
Scopus:
85097627943
Idézett közlemények (1)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-01-06 07:35
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás