Origin identification of hungarian honey using melissopalynology, physicochemical analysis, and near infrared spectroscopy

Bodor, Z. [Bodor, Zsanett (élelmiszertudomán...), author] Department of Dietetics and Nutrition Sciences (SU / FHS); Kovacs, Z. ✉ [Kovács, Zoltán (Élelmiszertudomán...), author] Department of Food Measurements and Process Con... (HUALS / IFST / CBPC); Benedek, C. [Benedek, Csilla (Élelmiszerkémia), author] Department of Dietetics and Nutrition Sciences (SU / FHS); Hitka, G. [Hitka, Géza (Szabályozott légt...), author] Department of Postharvest Science, Trade, Suppl... (HUALS / IFST / CFT); Behling, H.

English Article (Journal Article) Scientific
Published: MOLECULES 1420-3049 26 (23) Paper: 7274 , 15 p. 2021
  • SJR Scopus - Pharmaceutical Science: Q1
Identifiers
Fundings:
  • Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Funder: EFOP-VEKOP
  • (GINOP-2.2.1-18-2020-00025)
  • (NKFIH-831-10/2019) Funder: NKFIH
  • Tématerületi Kiválósági Program 2020(TKP2020-IKA-12) Funder: MIT
Citation styles: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLCopyPrint
2025-04-02 23:41