Origin identification of hungarian honey using melissopalynology, physicochemical analysis, and near infrared spectroscopy

Bodor, Z. [Bodor, Zsanett (élelmiszertudomán...), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007); Kovacs, Z. ✉ [Kovács, Zoltán (Élelmiszertudomán...), szerző] Élelmiszeripari Méréstechnika és Automatizálás ... (MATE / ÉTTI / BFK); Benedek, C. [Benedek, Csilla (Élelmiszerkémia), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007); Hitka, G. [Hitka, Géza (Szabályozott légt...), szerző] Árukezelés, Kereskedelem, Ellátási Lánc és Érzé... (MATE / ÉTTI / ÉTK); Behling, H.

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: MOLECULES 1420-3049 26 (23) Paper: 7274 , 15 p. 2021
  • SJR Scopus - Pharmaceutical Science: Q1
Azonosítók
Támogatások:
  • Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Támogató: EFOP-VEKOP
  • (GINOP-2.2.1-18-2020-00025)
  • (NKFIH-831-10/2019) Támogató: NKFIH
  • Tématerületi Kiválósági Program 2020(TKP2020-IKA-12) Támogató: ITM
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-03-30 09:54