Production of bioactive phenolics from hawthorn fruit material sampled in Turkey

Miklós, Takó [Takó, Miklós (Mikrobiológia, Mi...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Fatma, Tunali; Valentin, Nagy; Carolina, Zambrano [Zambrano Carrillo, Carolina Lorena (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Mónika, Varga [Varga, Mónika (Analitika), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); András, Szekeres [Szekeres, András (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Judit, Krisch [Krisch, Judit (mikrobiológia, él...), szerző] Élelmiszermérnöki Intézet (SZTE / MK); Tamás, Papp [Papp, Tamás (Mikrobiológia, Mi...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); MTA-SZTE Lendület Gomba Patogenitási Mechanizmu... (SZTE / TTIK / BI / MBT); Csaba, Vágvölgyi [Vágvölgyi, Csaba (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Osman, Tugay; Erika, Beáta Kerekes [Kerekes, Erika Beáta (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)

Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk) Tudományos
Konferencia: Annual Meeting of the Hungarian Society for Microbiology and the XIVth Fermentation Colloquium 2020-10-14 [Kecskemét, Magyarország]
    Azonosítók
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-02-07 13:23