mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
A natural approach against the activity of food spoilage yeasts: focusing on plant phenolics
Bernard, Gitura Kimani [Kimani, Bernard Gitura (microbiology), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
;
Patrick, Otete Anjeche
;
Erika, Beáta Kerekes [Kerekes, Erika Beáta (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
;
Csilla, Szebenyi [Szebenyi, Csilla (Mikrobiológia), szerző] MTA-SZTE Lendület Gomba Patogenitási Mechanizmu... (SZTE / TTIK / BI / MBT)
;
Judit, Krisch [Krisch, Judit (mikrobiológia, él...), szerző] Élelmiszermérnöki Intézet (SZTE / MK)
;
Tamás, Papp [Papp, Tamás (Mikrobiológia, Mi...), szerző] MTA-SZTE Lendület Gomba Patogenitási Mechanizmu... (SZTE / TTIK / BI / MBT)
;
Csaba, Vágvölgyi [Vágvölgyi, Csaba (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
;
Miklós, Takó [Takó, Miklós (Mikrobiológia, Mi...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 1217-8950 1588-2640
68
(Suppl. 1)
pp. 80-80
2021
Konferencia:
Annual Meeting of the Hungarian Society for Microbiology and the XIVth Fermentation Colloquium 2020-10-14 [Kecskemét, Magyarország]
Azonosítók
MTMT: 32459128
Kötet/füzet link (DOI):
10.1556/030.68.2021.002
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-02-07 11:48
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás