A natural approach against the activity of food spoilage yeasts: focusing on plant phenolics

Bernard, Gitura Kimani [Kimani, Bernard Gitura (microbiology), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Patrick, Otete Anjeche; Erika, Beáta Kerekes [Kerekes, Erika Beáta (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Csilla, Szebenyi [Szebenyi, Csilla (Mikrobiológia), szerző] MTA-SZTE Lendület Gomba Patogenitási Mechanizmu... (SZTE / TTIK / BI / MBT); Judit, Krisch [Krisch, Judit (mikrobiológia, él...), szerző] Élelmiszermérnöki Intézet (SZTE / MK); Tamás, Papp [Papp, Tamás (Mikrobiológia, Mi...), szerző] MTA-SZTE Lendület Gomba Patogenitási Mechanizmu... (SZTE / TTIK / BI / MBT); Csaba, Vágvölgyi [Vágvölgyi, Csaba (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Miklós, Takó [Takó, Miklós (Mikrobiológia, Mi...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)

Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk) Tudományos
Konferencia: Annual Meeting of the Hungarian Society for Microbiology and the XIVth Fermentation Colloquium 2020-10-14 [Kecskemét, Magyarország]
    Azonosítók
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-02-07 11:48