Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázat értékelése = Estimation of the aspartame intake coming from foods and its risk assessment

Frecskáné, Csáki Katalin [Frecskáné Csáki, Katalin (Kolloidkémia, éle...), szerző] Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal; Szerleticsné, Túri Mária [Szerleticsné Túri, Mária (étrendi kockázatb...), szerző] Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal; Zentai, Andrea [Zentai, Andrea (élelmiszerbiztonság), szerző] Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal; Mészáros, László [Mészáros, László (élelmiszer-biztonság), szerző] Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal; Prisztóka, Renáta [Prisztóka, Renáta (élelmiszer-biztonság), szerző] Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal; Sali, Judit [Sali, Judit (élelmiszer-biztonság), szerző] Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal; Szeitzné, Szabó Mária [Szeitzné Szabó, Mária (élelmiszertudomány), szerző]

Magyar és Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
  • IV. Agrártudományok Osztálya: A
  • SJR Scopus - Food Science: Q4
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-05-18 15:03