Possibilities of trace element content determination in liquid foods without destrucitve sample preparation using inductively coupled plasma mass spectrometry [Folyékony élelmiszerminták destruktív minta-előkészítést nem igénylő nyomelemtartalom meghatározási lehetőségei induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel]

Soós, Áron [Soós, Áron (Élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK); Andrási, Dávid [Andrási, Dávid (analitikai kémia), szerző]; Kovács, Béla [Kovács, Béla (Mezőgazdasági kémia), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
  • IV. Agrártudományok Osztálya: A
  • SJR Scopus - Food Science: Q4
Azonosítók
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-05-20 22:08