Investigation of Protein and Epitope Characteristics of Oats and Its Implications for Celiac Disease

Gell, Gyöngyvér ✉ [Gell, Gyöngyvér Mónika (biológia), szerző] Biológiai Erőforrások Osztálya (ATK / MGI); Bugyi, Zsuzsanna [Kormosné Bugyi, Zsuzsanna (Élelmiszer-tudomány), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK); Florides, Christakis George; Birinyi, Zsófia [Birinyi, Zsófia (proteomika), szerző] Biológiai Erőforrások Osztálya (ATK / MGI); Réder, Dalma [Réder, Dalma (genomika), szerző] Biológiai Erőforrások Osztálya (ATK / MGI); Szegő, Zsuzsanna; Mucsi, Edina; Schall, Eszter [Schall, Eszter (gabona fehérje an...), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK); Ács, Katalin [Ács, Katalin (Gabona minőség), szerző]; Langó, Bernadett; Purgel, Szandra [Purgel, Szandra (Biológia), szerző]; Simon, Katalin; Varga, Balázs [Varga, Balázs (Növénynemesítés), szerző] Kalászos Gabona Nemesítési Osztály (ATK / MGI); Vida, Gyula [Vida, Gyula (Kalászos gabona r...), szerző] Kalászos Gabona Nemesítési Osztály (ATK / MGI); Veisz, Ottó [Veisz, Ottó Bálint (Növénygenetika), szerző] Kalászos Gabona Nemesítési Osztály (ATK / MGI); Tömösközi, Sándor [Tömösközi, Sándor (gabonafélék), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK); Békés, Ferenc [Békés, Ferenc (Gabonakémia), szerző]

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: FRONTIERS IN NUTRITION 2296-861X 2296-861X 8 Paper: 702352 , 14 p. 2021
  • SJR Scopus - Endocrinology, Diabetes and Metabolism: Q1
Azonosítók
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2022-12-07 02:11