Variation in protein composition among wheat (Triticum aestivum L.) cultivars to identify cultivars suitable as reference material for wheat gluten analysis

Lívia, Hajas [Hajas, Lívia (Allergénanalitika), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK); Katharina, A Scherf; Kitti, Török [Török, Kitti (Alkalmazott biote...), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK); Zsuzsanna, Bugyi [Kormosné Bugyi, Zsuzsanna (Élelmiszer-tudomány), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK); Eszter, Schall [Schall, Eszter (gabona fehérje an...), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK); Roland, E Poms; Peter, Koehler; Sándor, Tömösközi [Tömösközi, Sándor (gabonafélék), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 267 pp. 387-394 2018
  • SJR Scopus - Analytical Chemistry: D1
Azonosítók
Szakterületek:
  • Állattenyésztési és tejtermelési tudomány
  • Egyéb mezőgazdaság-tudományok
  • Egyéb műszaki tudományok és technológiák
  • Egyéb orvostudományok
  • Klinikai orvostan
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2023-05-30 03:21