mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Variation in protein composition among wheat (Triticum aestivum L.) cultivars to identify cultivars suitable as reference material for wheat gluten analysis
Lívia, Hajas [Hajas, Lívia (Allergénanalitika), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK)
;
Katharina, A Scherf
;
Kitti, Török [Török, Kitti (Alkalmazott biote...), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK)
;
Zsuzsanna, Bugyi [Kormosné Bugyi, Zsuzsanna (Élelmiszer-tudomány), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK)
;
Eszter, Schall [Schall, Eszter (gabona fehérje an...), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK)
;
Roland, E Poms
;
Peter, Koehler
;
Sándor, Tömösközi [Tömösközi, Sándor (gabonafélék), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072
267
pp. 387-394
2018
SJR Scopus - Analytical Chemistry: D1
Azonosítók
MTMT: 3218595
DOI:
10.1016/j.foodchem.2017.05.005
WoS:
000436897900049
Scopus:
85019101239
PubMed:
29934182
Szakterületek:
Állattenyésztési és tejtermelési tudomány
Egyéb mezőgazdaság-tudományok
Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Egyéb orvostudományok
Klinikai orvostan
Idézők (58)
Idézett közlemények (2)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2023-05-30 03:21
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás