Development of egg product's preservation in ∗ the last 25 years T = A tojáslétermékek tartósításának fejlődése az elmúlt 25 évben

A, Tóth [Tóth, Adrienn (élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI); Cs, Németh [Németh, Csaba (élelmiszer-tudomány), szerző]; G, Jónás [Jónás, Gábor (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI); I, Zeke [Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI); B, Csehi [Csehi, Barbara (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI); B, Salamon [Salamon, Bertold (Élelmiszertudomány), szerző]; O, Fehér [Fehér, Orsolya (Élelmiszeripar), szerző] Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék (SZIE / ÉTK); J, Surányi [Surányi, József (Élelmiszer-biztonság), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI); P, Póti [Póti, Péter (Állattenyésztés-t...), szerző] Állattenyésztés-Tudományi Intézet (SZIE / MKK)

Magyar és Angol nyelvű Tudományos Szakcikk (Folyóiratcikk)
Megjelent: MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 138 (8) pp. 495-502 2016
  • SJR Scopus - Veterinary (miscellaneous): Q4
Azonosítók
Szakterületek:
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2020-11-23 17:24