mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Nutritional Content Of Ready-To-Eat Meals Sold In Groceries In Hungary
AlOudat, Mohannad ✉
;
Magyar, Norbert [Magyar, Norbert (Környezettudomány), szerző] Üzleti Elemzés Módszertan Tanszék (BGE / KVIK)
;
Sarkadi, Lívia Simon [Simonné Sarkadi, Livia (Élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉBTTI)
;
Lugasi, Andrea [Lugasi, Andrea (Táplálkozástudomány), szerző] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE 1878-450X 1878-4518
24
(July)
Paper: 100318
, 7 p.
2021
SJR Scopus - Cultural Studies: D1
Azonosítók
MTMT: 31884678
DOI:
10.1016/j.ijgfs.2021.100318
WoS:
000663588000012
Scopus:
85101643807
Egyéb URL:
https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S1878450X21000172
Google scholar:
2883964425485092372
Idézők (17)
Idézett közlemények (3)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2024-11-09 23:19
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás