mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Nutritional content of ready-to-eat meals sold in groceries in Hungary
Mohannad, AlOudat
;
Norbert, Magyar [Magyar, Norbert (Környezettudomány), szerző] Üzleti Elemzés Módszertan Tanszék (BGE / KVIK)
;
Lívia, Simon Sarkadi [Simonné Sarkadi, Livia (Élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉBTTI)
;
Andrea, Lugasi [Lugasi, Andrea (Táplálkozástudomány), szerző] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK)
Angol nyelvű Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Fodor Marietta. SZIEntific Meeting for Young Researchers 2020: ITT Ifjú Tehetségek Találkozója 2020. (2021) ISBN:9789632699370
pp. 57-65
Azonosítók
MTMT: 31822511
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2024-11-10 00:47
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás