{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-29 09:28", "content" : { "otype" : "Book", "mtid" : 3179532, "status" : "ADMIN_APPROVED", "published" : true, "unhandledTickets" : 0, "oldTimestamp" : "2018-07-05T13:19:10.000+0000", "deleted" : false, "oldId" : 3179532, "lastRefresh" : "2023-02-24T09:10:05.179+0000", "lastModified" : "2023-02-24T09:09:12.068+0000", "created" : "2017-02-06T07:53:56.000+0000", "creator" : { "otype" : "Author", "mtid" : 10025729, "link" : "/api/author/10025729", "label" : "Breitenbach Zita (Dietetika)", "familyName" : "Breitenbach", "givenName" : "Zita", "published" : true, "oldId" : 10025729, "snippet" : true }, "lastDuplumOK" : "2023-09-06T09:15:20.000+0000", "lastDuplumSearch" : "2023-09-06T09:15:20.000+0000", "adminApproved" : "2023-02-24T09:09:12.081+0000", "adminApprover" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10080979, "link" : "/api/admin/10080979", "label" : "Boczkó-Balla Enikő (BME admin4)", "familyName" : "Boczkó-Balla", "givenName" : "Enikő", "published" : true, "snippet" : true }, "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 23, "link" : "/api/publicationtype/23", "label" : "Könyv", "code" : 23, "otypeName" : "Book", "listPosition" : 3, "published" : true, "oldId" : 23, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000144, "link" : "/api/subtype/10000144", "label" : "Konferenciakötet (Könyv)", "name" : "Konferenciakötet", "nameEng" : "Conference proceedings", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 23, "link" : "/api/publicationtype/23", "label" : "Könyv", "code" : 23, "otypeName" : "Book", "listPosition" : 3, "published" : true, "oldId" : 23, "snippet" : true }, "listPosition" : 345, "published" : true, "oldId" : 10000144, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "firstAuthor" : "Gelencsér, É", "authorships" : [ { "otype" : "PersonAuthorship", "mtid" : 8815840, "link" : "/api/authorship/8815840", "label" : "Gelencsér, É [szerk.]", "listPosition" : 1, "share" : 0.25, "first" : false, "last" : false, "familyName" : "Gelencsér", "givenName" : "É", "authorTyped" : false, "editorTyped" : true, "otherTyped" : false, "type" : { "otype" : "AuthorshipType", "mtid" : 2, "link" : "/api/authorshiptype/2", "label" : "Szerkesztő", "code" : -1, "published" : true, "oldId" : -1, "snippet" : true }, "published" : false, "oldId" : 25571888, "snippet" : true }, { "otype" : "PersonAuthorship", "mtid" : 8815841, "link" : "/api/authorship/8815841", "label" : "Horváth, Zné [Horváth, Zoltánné (Dietetika), szerk.] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)", "listPosition" : 2, "share" : 0.25, "first" : false, "last" : false, "author" : { "otype" : "Author", "mtid" : 10023492, "link" : "/api/author/10023492", "label" : "Horváth Zoltánné (Dietetika)", "familyName" : "Horváth", "givenName" : "Zoltánné", "published" : true, "oldId" : 10023492, "snippet" : true }, "familyName" : "Horváth", "givenName" : "Zné", "authorTyped" : false, "editorTyped" : true, "otherTyped" : false, "type" : { "otype" : "AuthorshipType", "mtid" : 2, "link" : "/api/authorshiptype/2", "label" : "Szerkesztő", "code" : -1, "published" : true, "oldId" : -1, "snippet" : true }, "published" : false, "oldId" : 25571887, "snippet" : true }, { "otype" : "PersonAuthorship", "mtid" : 8815842, "link" : "/api/authorship/8815842", "label" : "Rurik, I [szerk.]", "listPosition" : 3, "share" : 0.25, "first" : false, "last" : false, "familyName" : "Rurik", "givenName" : "I", "authorTyped" : false, "editorTyped" : true, "otherTyped" : false, "type" : { "otype" : "AuthorshipType", "mtid" : 2, "link" : "/api/authorshiptype/2", "label" : "Szerkesztő", "code" : -1, "published" : true, "oldId" : -1, "snippet" : true }, "published" : false, "oldId" : 25571886, "snippet" : true }, { "otype" : "PersonAuthorship", "mtid" : 8815843, "link" : "/api/authorship/8815843", "label" : "Tömösközi, S [Tömösközi, Sándor (gabonafélék), szerk.] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK)", "listPosition" : 4, "share" : 0.25, "first" : false, "last" : false, "author" : { "otype" : "Author", "mtid" : 10002025, "link" : "/api/author/10002025", "label" : "Tömösközi Sándor (gabonafélék)", "familyName" : "Tömösközi", "givenName" : "Sándor", "published" : true, "oldId" : 10002025, "snippet" : true }, "familyName" : "Tömösközi", "givenName" : "S", "authorTyped" : false, "editorTyped" : true, "otherTyped" : false, "type" : { "otype" : "AuthorshipType", "mtid" : 2, "link" : "/api/authorshiptype/2", "label" : "Szerkesztő", "code" : -1, "published" : true, "oldId" : -1, "snippet" : true }, "published" : false, "oldId" : 25571885, "snippet" : true } ], "title" : "Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia", "subTitle" : "program és előadás összefoglalók", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 1172310, "link" : "/api/publicationidentifier/1172310", "label" : "ISBN: 9786155606038", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 122, "link" : "/api/publicationsource/122", "label" : "ISBN", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10002, "link" : "/api/publicationsourcetype/10002", "label" : "Egyéb", "mayHaveOa" : false, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "ISBN", "nameEng" : "ISBN", "linkPattern" : "https://www.worldcat.org/search?q=isbn%3A@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 122, "snippet" : true }, "idValue" : "9786155606038", "realUrl" : "https://www.worldcat.org/search?q=isbn%3A9786155606038", "published" : false, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 1172311, "link" : "/api/publicationidentifier/1172311", "label" : "Teljes dokumentum: http://docplayer.hu/44060931-A-magyar-taplalkozastudomanyi-tarsasag-es-a-budapesti-muszaki-es-gazdasagtudomanyi-egyetem-vegyeszmernoki-es-biomernoki-kar.html", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 39, "link" : "/api/publicationsource/39", "label" : "Teljes dokumentum", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10006, "link" : "/api/publicationsourcetype/10006", "label" : "Link", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Teljes dokumentum", "linkPattern" : "@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 39, "snippet" : true }, "oaFree" : false, "validState" : "NO", "idValue" : "http://docplayer.hu/44060931-A-magyar-taplalkozastudomanyi-tarsasag-es-a-budapesti-muszaki-es-gazdasagtudomanyi-egyetem-vegyeszmernoki-es-biomernoki-kar.html", "realUrl" : "http://docplayer.hu/44060931-A-magyar-taplalkozastudomanyi-tarsasag-es-a-budapesti-muszaki-es-gazdasagtudomanyi-egyetem-vegyeszmernoki-es-biomernoki-kar.html", "published" : false, "oldId" : 1619977, "snippet" : true } ], "publishers" : [ { "otype" : "Publisher", "mtid" : 21844, "link" : "/api/publisher/21844", "label" : "Magyar Táplálkozástudományi Társaság", "name" : "Magyar Táplálkozástudományi Társaság", "published" : true, "oldId" : 10010151, "snippet" : true } ], "publishedAt" : [ { "otype" : "City", "mtid" : 10003, "link" : "/api/city/10003", "label" : "Budapest, Magyarország", "partOf" : { "otype" : "Country", "mtid" : 10001, "link" : "/api/country/10001", "label" : "Magyarország", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "published" : true, "oldId" : 10005024, "snippet" : true } ], "firstPageOrInternalIdForSort" : "", "pageLength" : 23, "publishedYear" : 2017, "conference" : { "otype" : "Conference", "mtid" : 119373, "link" : "/api/conference/119373", "label" : "Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia 2017-02-03 [Budapest, Magyarország]", "location" : [ { "otype" : "City", "mtid" : 10003, "link" : "/api/city/10003", "label" : "Budapest, Magyarország", "partOf" : { "otype" : "Country", "mtid" : 10001, "link" : "/api/country/10001", "label" : "Magyarország", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "published" : true, "oldId" : 10005024, "snippet" : true } ], "published" : true, "snippet" : true }, "digital" : true, "printed" : true, "collaboration" : "NATIONAL", "sourceYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : true, "nationalOrigin" : true, "missingAuthor" : false, "oaType" : "NONE", "oaCheckDate" : "2023-02-24", "oaFree" : false, "oaByAuthor" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10052274, "link" : "/api/admin/10052274", "label" : "Molnár Szilvia (MATE admin 4)", "familyName" : "Molnár", "givenName" : "Szilvia", "published" : true, "oldId" : 10052274, "snippet" : true }, "citationCount" : 0, "citationCountUnpublished" : 0, "citationCountWoOther" : 0, "independentCitCountWoOther" : 0, "nationalOriginCitationCount" : 0, "foreignEditionCitationCount" : 0, "doiCitationCount" : 0, "wosCitationCount" : 0, "scopusCitationCount" : 0, "wosScopusCitationCount" : 0, "wosScopusCitationCountWoOther" : 0, "wosScopusIndependentCitationCount" : 0, "wosScopusIndependentCitationCountWoOther" : 0, "independentCitationCount" : 0, "selfCitationCount" : 0, "unhandledCitationCount" : 0, "citingPubCount" : 0, "independentCitingPubCount" : 0, "citingPubCountWoOther" : 0, "independentCitingPubCountWoOther" : 0, "unhandledCitingPubCount" : 0, "citedPubCount" : 0, "citedCount" : 0, "hasCitationDuplums" : false, "userChangeableUntil" : "2017-05-07T06:56:32.000+0000", "publishDate" : "2017-02-06T07:56:32.000+0000", "directInstitutesForSort" : "Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK); Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)", "ownerAuthorCount" : 2, "ownerInstituteCount" : 14, "directInstituteCount" : 2, "authorCount" : 0, "contributorCount" : 4, "chapterCount" : 11, "chapters" : [ { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3180821, "link" : "/api/publication/3180821", "label" : "Antal Otilia Tamara et al. AZ ALMATÖRKÖLY ŐRLEMÉNY SZEMCSEMÉRET ÉS A PREBIOTIKUS HATÁS KÖZÖTTI ÖSSZEFÜGGÉS VIZSGÁLATA IN VITRO EMÉSZTÉSI MODELLBEN. (2017) Megjelent: Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia pp. 6-6", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "AZ ALMATÖRKÖLY ŐRLEMÉNY SZEMCSEMÉRET ÉS A PREBIOTIKUS HATÁS KÖZÖTTI ÖSSZEFÜGGÉS VIZSGÁLATA IN VITRO EMÉSZTÉSI MODELLBEN", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3180821, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3179536, "link" : "/api/publication/3179536", "label" : "Breitenbach Z et al. A SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI KOCKÁZAT VIZSGÁLATA A TÁPLÁLKOZÁS ÉS AZ ANTROPOMETRIAI ADATOK ALAPJÁN. (2017) Megjelent: Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia pp. 8-8", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI KOCKÁZAT VIZSGÁLATA A TÁPLÁLKOZÁS ÉS AZ ANTROPOMETRIAI ADATOK ALAPJÁN", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3179536, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3183614, "link" : "/api/publication/3183614", "label" : "Erdei G et al. A gyermekkori túlsúly és elhízás prevalenciája a 6-8 évesek körében a WHO európai régió - gyermek tápláltsági állapot vizsgálat alapján. (2017) Megjelent: Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia pp. 10-10", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000312, "link" : "/api/subtype/10000312", "label" : "Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)", "name" : "Konferenciaközlemény", "nameEng" : "Conference paper", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 228, "published" : true, "oldId" : 10000312, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A gyermekkori túlsúly és elhízás prevalenciája a 6-8 évesek körében a WHO európai régió - gyermek tápláltsági állapot vizsgálat alapján", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : true, "published" : true, "oldId" : 3183614, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3318742, "link" : "/api/publication/3318742", "label" : "Fehér Ilona. A tyúkfül tészta, a tésztagomba, a macskatalp és társai, - népi tésztakultúránk felélesztése. (2017) Megjelent: Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia p. 11", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A tyúkfül tészta, a tésztagomba, a macskatalp és társai, - népi tésztakultúránk felélesztése", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3318742, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3185667, "link" : "/api/publication/3185667", "label" : "Furulyás Diána et al. HOMOKTÖVIS (Hippophae rhamnoides L.) TÖRKÖLY ANTIMIKROBÁS GÁTLÁSÁNAK VIZSGÁLATA. (2017) Megjelent: Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia pp. 12-12", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "HOMOKTÖVIS (Hippophae rhamnoides L.) TÖRKÖLY ANTIMIKROBÁS GÁTLÁSÁNAK VIZSGÁLATA", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3185667, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3211967, "link" : "/api/publication/3211967", "label" : "Galló Nóra et al. A tápláltsági állapot és hatásának vizsgálata daganatos megbetegedésekben. (2017) Megjelent: Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia p. 13", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A tápláltsági állapot és hatásának vizsgálata daganatos megbetegedésekben", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 1191300, "link" : "/api/publicationidentifier/1191300", "label" : "Teljes dokumentum: http://www.mttt.hu/portal/downloads/Phd_2017/PhD_Konf_%20absztrakt-kotet_%202017.pdf#13", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 39, "link" : "/api/publicationsource/39", "label" : "Teljes dokumentum", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10006, "link" : "/api/publicationsourcetype/10006", "label" : "Link", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Teljes dokumentum", "linkPattern" : "@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 39, "snippet" : true }, "oaFree" : false, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "http://www.mttt.hu/portal/downloads/Phd_2017/PhD_Konf_%20absztrakt-kotet_%202017.pdf#13", "realUrl" : "http://www.mttt.hu/portal/downloads/Phd_2017/PhD_Konf_%20absztrakt-kotet_%202017.pdf#13", "published" : false, "oldId" : 1574966, "snippet" : true } ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3211967, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3252566, "link" : "/api/publication/3252566", "label" : "Németh Renáta et al. GLUTÉNMENTES TERMÉKFEJLESZTÉS: KÖLES TÁPLÁLKOZÁSTANI ÉS TECHNOLÓGIAI TULAJDONSÁGAINAK JAVÍTÁSA HEMICELLULÓZ HÁLÓZAT KIALAKÍTÁSÁVAL. (2017) Megjelent: Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia pp. 15-15", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "GLUTÉNMENTES TERMÉKFEJLESZTÉS: KÖLES TÁPLÁLKOZÁSTANI ÉS TECHNOLÓGIAI TULAJDONSÁGAINAK JAVÍTÁSA HEMICELLULÓZ HÁLÓZAT KIALAKÍTÁSÁVAL", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3252566, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3182763, "link" : "/api/publication/3182763", "label" : "Pápai Gréta et al. A savó mint melléktermék felhasználása, magas hozzáadott értékű, pre-és probiotikus funkcionális fermentált tejtermék előállítása céljából. (2017) Megjelent: Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia pp. 16-16", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A savó mint melléktermék felhasználása, magas hozzáadott értékű, pre-és probiotikus funkcionális fermentált tejtermék előállítása céljából", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3182763, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3353760, "link" : "/api/publication/3353760", "label" : "PERJÉSSY JUDIT et al. Lactobacillus törzsek szelekciója tejsavasan fermentált, probiotikus narancslé fejlesztéséhez.. (2017) Megjelent: Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia pp. 18-18", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Lactobacillus törzsek szelekciója tejsavasan fermentált, probiotikus narancslé fejlesztéséhez.", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3353760, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3233084, "link" : "/api/publication/3233084", "label" : "Pintér Richárd et al. ROVAR TARTALMÚ HÚSPÁSTÉTOM FOGADTATÁSA. (2017) Megjelent: Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia pp. 17-17", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "ROVAR TARTALMÚ HÚSPÁSTÉTOM FOGADTATÁSA", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3233084, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3328109, "link" : "/api/publication/3328109", "label" : "Vajda Ágnes et al. Élelmiszer okozta megbetegedések társadalmi terhének vizsgálata és dilemmái. (2017) Megjelent: Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia p. 21", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Élelmiszer okozta megbetegedések társadalmi terhének vizsgálata és dilemmái", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3328109, "snippet" : true } ], "fromCitation" : false, "hasQualityFactor" : false, "link" : "/api/publication/3179532", "label" : "Gelencsér É. Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia: program és előadás összefoglalók. (2017) ISBN:9786155606038", "template" : "