Impact of heat treatment and flavorings on the antioxidant capacity of black and green tea

Bodor, Zsanett [Bodor, Zsanett (élelmiszertudomán...), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007); Fizika-Automatika Tanszék (SZIE / ÉTK / BFI); Pergel, Bianka; Benedek, Csilla ✉ [Benedek, Csilla (Élelmiszerkémia), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
  • IV. Agrártudományok Osztálya: A
  • SJR Scopus - Industrial and Manufacturing Engineering: Q3
Azonosítók
Támogatások:
  • Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Támogató: EFOP-VEKOP
Szakterületek:
  • Táplálkozás, dietetika
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-04-17 05:20