mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Impact of heat treatment and flavorings on the antioxidant capacity of black and green tea
Bodor, Zsanett [Bodor, Zsanett (élelmiszertudomán...), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007); Fizika-Automatika Tanszék (SZIE / ÉTK / BFI)
;
Pergel, Bianka
;
Benedek, Csilla ✉ [Benedek, Csilla (Élelmiszerkémia), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 1787-0321
16
(S2)
pp. 55-63
2020
IV. Agrártudományok Osztálya: A
SJR Scopus - Industrial and Manufacturing Engineering: Q3
Azonosítók
MTMT: 31720977
DOI:
10.1556/446.2020.20007
REAL:
151062
Scopus:
85104199505
Támogatások:
Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Támogató: EFOP-VEKOP
Szakterületek:
Táplálkozás, dietetika
Idézők (2)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-04-17 05:20
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás