mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Az élelmiszerek kettős minőségének fogyasztói megítélése kérdőíves felmérés alapján
Bognár, Lajos [Bognár, Lajos (gazdálkodás-és sz...), szerző] Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola (MATE / MATE DI)
;
Dorkó, Annamária [Dorkó, Annamária (élelmiszertudomány), szerző] Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
;
László, Veronika [László, Veronika (fenntartható élel...), szerző] Vállalatgazdaságtan Intézeti Tanszék (PE / GTK / KI)
;
Fekete, László [Fekete, László (élelmiszergazdaság), szerző] Gazdaság- és Regionális Tudományok Doktori Iskola (MATE / MATE DI)
;
Szakos, Dávid [Szakos, Dávid (élelmiszertudomán...), szerző] Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal; Törvényszéki Állatorvostani és Gazdaságtudomány... (ÁTE / GBI)
;
Kasza, Gyula [Kasza, Gyula (Élelmiszergazdaság), szerző] Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Magyar és Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704
66
(3)
pp. 3040-3051
2020
IV. Agrártudományok Osztálya: A
SJR Scopus - Food Science: Q4
Azonosítók
MTMT: 31674793
Scopus:
85098873451
Szakterületek:
Táplálkozás, dietetika
Társadalomtudományi etika
Idézők (1)
Idézett közlemények (2)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-11-17 14:18
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás