The recent advances of near-infrared spectroscopy in dairy production-a review

Yakubu, Haruna Gado [Yakubu, Haruna Gado (Animal Science), szerző] Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola (MATE / MATE DI); Kovacs, Zoltan [Kovács, Zoltán (Élelmiszertudomán...), szerző] Méréstechnika és Automatizálási Tanszék (SZIE / ÉTK / BFI); Toth, Tamas [Tóth, Tamás (gazdasági állatok...), szerző] Széchenyi István Egyetem; Agrár és Élelmiszeripari Kutató Központ (SZE); Bazar, George ✉ [Bázár, György (Mezőgazdaság), szerző] Táplálkozástudományi és Termeléstechnológiai In... (SZIE / AKK / TTTFI)

Angol nyelvű Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) Tudományos
  • SJR Scopus - Food Science: D1
Azonosítók
Támogatások:
  • (GINOP-2.3.2-15-2016-00046)
  • Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Támogató: EFOP-VEKOP
  • (MTA-KE-SZIE 13003)
  • (ÚNKP-19-4)
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-04-14 13:58