mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
The recent advances of near-infrared spectroscopy in dairy production-a review
Yakubu, Haruna Gado [Yakubu, Haruna Gado (Animal Science), szerző] Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola (MATE / MATE DI)
;
Kovacs, Zoltan [Kovács, Zoltán (Élelmiszertudomán...), szerző] Méréstechnika és Automatizálási Tanszék (SZIE / ÉTK / BFI)
;
Toth, Tamas [Tóth, Tamás (gazdasági állatok...), szerző] Széchenyi István Egyetem; Agrár és Élelmiszeripari Kutató Központ (SZE)
;
Bazar, George ✉ [Bázár, György (Mezőgazdaság), szerző] Táplálkozástudományi és Termeléstechnológiai In... (SZIE / AKK / TTTFI)
Angol nyelvű Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852
62
(3)
pp. 810-831
2022
SJR Scopus - Food Science: D1
Azonosítók
MTMT: 31626817
DOI:
10.1080/10408398.2020.1829540
WoS:
000576895700001
Scopus:
85092534337
Támogatások:
(GINOP-2.3.2-15-2016-00046)
Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Támogató: EFOP-VEKOP
(MTA-KE-SZIE 13003)
(ÚNKP-19-4)
Idézők (54)
Idézett közlemények (2)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-04-14 13:58
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás