mtmt
The Hungarian Scientific Bibliography
XML
JSON
Public search
Magyarul
Citations
/
Citings
Effect of xylo-oligosaccharides (XOS) addition on technological and sensory attributes of cookies
Juhasz, Reka ✉ [Juhász, Réka (Élelmiszertudomány), author] Department of Dietetics and Nutrition Sciences (SU / FHS)
;
Penksza, Peter [Penksza, Péter (Élelmiszertudomány), author] PhD in Food Science (HUALS / MATE DI)
;
Sipos, Laszlo [Sipos, László (Élelmiszertudományok), author] Árukezelési, Kereskedelmi és Érzékszervi Minősí... (SZIU / ÉTK / IFT)
English Article (Journal Article) Scientific
Published:
FOOD SCIENCE AND NUTRITON 2048-7177 2048-7177
8
(10)
pp. 5452-5460
2020
SJR Scopus - Food Science: Q2
Identifiers
MTMT: 31601833
DOI:
10.1002/fsn3.1802
WoS:
000564103200001
Scopus:
85089964269
PubMed:
33133548
Fundings:
Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Funder: EFOP-VEKOP
Cited in (25)
Citing (1)
Citation styles:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Copy
Print
2025-04-02 00:25
×
Export list as bibliography
Citation styles:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Print
Copy