Effect of xylo-oligosaccharides (XOS) addition on technological and sensory attributes of cookies

Juhasz, Reka ✉ [Juhász, Réka (Élelmiszertudomány), author] Department of Dietetics and Nutrition Sciences (SU / FHS); Penksza, Peter [Penksza, Péter (Élelmiszertudomány), author] PhD in Food Science (HUALS / MATE DI); Sipos, Laszlo [Sipos, László (Élelmiszertudományok), author] Árukezelési, Kereskedelmi és Érzékszervi Minősí... (SZIU / ÉTK / IFT)

English Article (Journal Article) Scientific
Published: FOOD SCIENCE AND NUTRITON 2048-7177 2048-7177 8 (10) pp. 5452-5460 2020
  • SJR Scopus - Food Science: Q2
Identifiers
Fundings:
  • Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Funder: EFOP-VEKOP
Citation styles: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLCopyPrint
2025-04-02 00:25