mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Effect of xylo-oligosaccharides (XOS) addition on technological and sensory attributes of cookies
Juhasz, Reka ✉ [Juhász, Réka (Élelmiszertudomány), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
;
Penksza, Peter [Penksza, Péter (Élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszertudományi Doktori Iskola (MATE / MATE DI)
;
Sipos, Laszlo [Sipos, László (Élelmiszertudományok), szerző] Árukezelési, Kereskedelmi és Érzékszervi Minősí... (SZIE / ÉTK / ÉTI)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
FOOD SCIENCE AND NUTRITON 2048-7177 2048-7177
8
(10)
pp. 5452-5460
2020
SJR Scopus - Food Science: Q2
Azonosítók
MTMT: 31601833
DOI:
10.1002/fsn3.1802
WoS:
000564103200001
Scopus:
85089964269
PubMed:
33133548
Támogatások:
Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Támogató: EFOP-VEKOP
Idézők (25)
Idézett közlemények (1)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-03-30 08:41
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás