Effect of xylo-oligosaccharides (XOS) addition on technological and sensory attributes of cookies

Juhasz, Reka ✉ [Juhász, Réka (Élelmiszertudomány), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007); Penksza, Peter [Penksza, Péter (Élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszertudományi Doktori Iskola (MATE / MATE DI); Sipos, Laszlo [Sipos, László (Élelmiszertudományok), szerző] Árukezelési, Kereskedelmi és Érzékszervi Minősí... (SZIE / ÉTK / ÉTI)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: FOOD SCIENCE AND NUTRITON 2048-7177 2048-7177 8 (10) pp. 5452-5460 2020
  • SJR Scopus - Food Science: Q2
Azonosítók
Támogatások:
  • Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Támogató: EFOP-VEKOP
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-03-30 08:41