Effect of sweeteners and storage on compositional and sensory properties of blackberry jams

Benedek, Csilla ✉ [Benedek, Csilla (Élelmiszerkémia), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007); Bodor, Zsanett [Bodor, Zsanett (élelmiszertudomán...), szerző] Fizika-Automatika Tanszék (SZIE / ÉTK / BFI); Merrill, Vanda Tímea; Kókai, Zoltán [Kókai, Zoltán (Érzékszervi vizsg...), szerző] Árukezelési, Kereskedelmi és Érzékszervi Minősí... (SZIE / ÉTK / ÉTI); Gere, Attila [Gere, Attila (Élelmiszertudományok), szerző] Árukezelési, Kereskedelmi és Érzékszervi Minősí... (SZIE / ÉTK / ÉTI); Kovacs, Zoltan [Kovács, Zoltán (Élelmiszertudomán...), szerző] Fizika-Automatika Tanszék (SZIE / ÉTK / BFI); Méréstechnika és Automatizálási Tanszék (SZIE / ÉTK / BFI); Dalmadi, István [Dalmadi, István (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI); Abrankó, László [Abrankó, László (Élelmiszertudomány), szerző] Alkalmazott Kémia Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉBTTI)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 246 (11) pp. 2187-2204 2020
  • SJR Scopus - Industrial and Manufacturing Engineering: Q1
Azonosítók
Támogatások:
  • Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Támogató: EFOP-VEKOP
  • (ÚNKP-19-3-I-SZIE-71)
  • (VEKOP-2.3.3-15-2017-00022)
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-04-28 04:42