mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Effect of sweeteners and storage on compositional and sensory properties of blackberry jams
Benedek, Csilla ✉ [Benedek, Csilla (Élelmiszerkémia), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
;
Bodor, Zsanett [Bodor, Zsanett (élelmiszertudomán...), szerző] Fizika-Automatika Tanszék (SZIE / ÉTK / BFI)
;
Merrill, Vanda Tímea
;
Kókai, Zoltán [Kókai, Zoltán (Érzékszervi vizsg...), szerző] Árukezelési, Kereskedelmi és Érzékszervi Minősí... (SZIE / ÉTK / ÉTI)
;
Gere, Attila [Gere, Attila (Élelmiszertudományok), szerző] Árukezelési, Kereskedelmi és Érzékszervi Minősí... (SZIE / ÉTK / ÉTI)
;
Kovacs, Zoltan [Kovács, Zoltán (Élelmiszertudomán...), szerző] Fizika-Automatika Tanszék (SZIE / ÉTK / BFI); Méréstechnika és Automatizálási Tanszék (SZIE / ÉTK / BFI)
;
Dalmadi, István [Dalmadi, István (Élelmiszertudomány), szerző] Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉTI)
;
Abrankó, László [Abrankó, László (Élelmiszertudomány), szerző] Alkalmazott Kémia Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉBTTI)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385
246
(11)
pp. 2187-2204
2020
SJR Scopus - Industrial and Manufacturing Engineering: Q1
Azonosítók
MTMT: 31404682
DOI:
10.1007/s00217-020-03564-2
WoS:
000550132000002
REAL:
114878
Scopus:
85088153605
Támogatások:
Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Támogató: EFOP-VEKOP
(ÚNKP-19-3-I-SZIE-71)
(VEKOP-2.3.3-15-2017-00022)
Idézők (15)
Idézett közlemények (4)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-04-28 04:42
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás