mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése
Bíró, Lajos [Biró, Lajos (Táplálkozástudomány), szerk.]
;
Gelencsér, Éva [Gelencsér, Éva (Táplálkozástudomá...), szerk.]
;
Lugasi, Andrea [Lugasi, Andrea (Táplálkozástudomány), szerk.] Vendéglátás Intézeti Tanszék (BGE / KVIK)
;
Rurik, Imre [Rurik, Imre (Orvostudomány), szerk.]
Magyar nyelvű Konferenciakötet (Könyv) Tudományos
Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, Magyarország
2016
Konferencia:
A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése 2016-10-06 [Esztergom, Magyarország]
Azonosítók
MTMT: 3122824
ISBN:
9786155606021
Teljes dokumentum:
https://www.doki.net/upload/taplalkozas/document/mtt_xli._vandorgyules_esztergom_2016_programkonyv.pdf
Fejezetek
Brávácz Ibolya. Az egészségtudatosság és a környezettudatosság, mint az élelmiszer-fogyasztói magatartás tudatos elemei közötti kapcsolat vizsgálata. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 20
Czukor Bálint et al. Szójabab oligoszacharid tartalmának csökkentési kísérletei. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 23-23
Csehi Barbara et al. A TOTU termékcsalád fehérjéinek és technofunkciós tulajdonságainak vizsgálata. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 25
Fehér András et al. A digitális élelmiszerfogyasztó preferenciái. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 28-28
Füstös Zoltán et al. Mikroőrölt növényi rost készítmények in vitro emésztési vizsgálatai. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 29-29
Gelencsér Éva et al. Hazai nemesítésű, nagy hozamú és csökkentett tripszin inhibitor tartalmú, új szójafajták táplálkozási célú vizsgálata. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 30
Halmy E et al. Szénhidrát és élelmi rost felvétel elhízásban testtömeg-index és nemek szerint. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 33-33
Ábel Tatjána et al. A koleszterincsökkentő kezelés és a fehérbor fogyasztás hatásai metabolikus szindrómás betegekben. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 35
Hidvégi Hedvig et al. Érzékszervi és állomány vizsgálatok kétféle technológiával hőkezelt szarvasmarha hátszínben. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 35
Kemenczei Ágnes et al. Terítéken az entomofágia - áttekintő. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 36-36
Kiss Marietta et al. Az egészségtudatosság megjelenése a magyar lakosság táplálkozási szokásaiban korcsoportonként. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 38-38
Klupács Adél et al. Fehérje és DNS alapú módszerek alkalmazása különböző fajtamézek eredet-azonosítására. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 40
Langó B et al. TRITIKÁLÉ, egy új színfolt a gabonák palettáján. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 41-41
Lenkovics Beatirx et al. A Budapesti Gazdasági Egyetem Vendéglátó és Szálloda szakirányos hallgatóinak ízküszöbérték vizsgálata. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 42
Lugasi Andrea et al. Beltartalmi és lipidperoxidációs jellemzők változása szarvasmarha hátszínben különböző elkészítési módok függvényében. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 44
Megvigy Léna et al. Főzd meg a stresszt!: A főzés, mint stressz-oldó tevékenység napjainkban. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 45
Nagy Anikó et al. Funkcionális tésztafélék humánklinikai vizsgálatának előkészítéséhez kapcsolódó kutatások és a vizsgálati protokoll. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 46
Nagy Gábor Zsolt et al. A csicseriborsó táplálkozás-élettani szempontból fontos összetevőinek vizsgálata. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 49-49
Perjéssy Judit et al. Tejsavasan fermentált, probiotikus narancslé fejlesztése.. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 54-54
Salamon Bertold et al. A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés alkalmazásának lehetőségei a tojás-feldolgozásban. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 56
SZABÓ E. et al. Sertéshús tulajdonságainak észlelése különböző termékjelölés esetén a fogyasztói attitűdök függvényében. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 64
Szalóki-Dorkó Lilla et al. Fekete bodza sűrítményekkel színezett joghurtok stabilitása tárolás során. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 66-66
SZŰCS V. et al. Zöldfűszer fogyasztás és élelmiszer-biztonság: Európai fogyasztók gyakorlata. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 68
Tóth Adrienn et al. TOJÁSFEHÉRJE LÉ ALAPÚ GYÜMÖLCSLEVEKKEL KOMBINÁLT FUNKCIONÁLIS ÉLELMISZER ELTARTHATÓSÁGA HHP ALKALMAZÁSÁVAL. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 70-70
Tóth Adrienn et al. A tojás feldolgozásnak fejlődése az utóbbi 25 évben. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 71
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-05-21 03:32
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás