{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-29 00:20", "content" : { "otype" : "Book", "mtid" : 3122824, "status" : "VALIDATED", "published" : true, "unhandledTickets" : 0, "oldTimestamp" : "2018-06-11T22:10:54.000+0000", "deleted" : false, "oldId" : 3122824, "lastRefresh" : "2024-03-28T10:49:27.964+0000", "lastModified" : "2024-03-28T10:45:34.153+0000", "created" : "2016-06-23T07:14:46.000+0000", "creator" : { "otype" : "Author", "mtid" : 10037558, "link" : "/api/author/10037558", "label" : "Kiss Marietta (gazdaságtudományok)", "familyName" : "Kiss", "givenName" : "Marietta", "published" : true, "oldId" : 10037558, "snippet" : true }, "lastDuplumOK" : "2024-03-28T10:17:53.435+0000", "lastDuplumSearch" : "2024-03-28T10:17:53.435+0000", "validated" : "2024-03-28T10:45:34.163+0000", "validator" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10089442, "link" : "/api/admin/10089442", "label" : "Márton Zoltán (admin)", "familyName" : "Márton", "givenName" : "Zoltán", "published" : true, "snippet" : true }, "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 23, "link" : "/api/publicationtype/23", "label" : "Könyv", "code" : 23, "otypeName" : "Book", "listPosition" : 3, "published" : true, "oldId" : 23, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000144, "link" : "/api/subtype/10000144", "label" : "Konferenciakötet (Könyv)", "name" : "Konferenciakötet", "nameEng" : "Conference proceedings", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 23, "link" : "/api/publicationtype/23", "label" : "Könyv", "code" : 23, "otypeName" : "Book", "listPosition" : 3, "published" : true, "oldId" : 23, "snippet" : true }, "listPosition" : 345, "published" : true, "oldId" : 10000144, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "firstAuthor" : "Bíró, Lajos", "authorships" : [ { "otype" : "PersonAuthorship", "mtid" : 8046791, "link" : "/api/authorship/8046791", "label" : "Bíró, Lajos [Biró, Lajos (Táplálkozástudomány), szerk.]", "listPosition" : 1, "share" : 0.25, "first" : false, "last" : false, "author" : { "otype" : "Author", "mtid" : 10029149, "link" : "/api/author/10029149", "label" : "Biró Lajos (Táplálkozástudomány)", "familyName" : "Biró", "givenName" : "Lajos", "published" : true, "oldId" : 10029149, "snippet" : true }, "familyName" : "Bíró", "givenName" : "Lajos", "authorTyped" : false, "editorTyped" : true, "otherTyped" : false, "type" : { "otype" : "AuthorshipType", "mtid" : 2, "link" : "/api/authorshiptype/2", "label" : "Szerkesztő", "code" : -1, "published" : true, "oldId" : -1, "snippet" : true }, "published" : false, "oldId" : 24856102, "snippet" : true }, { "otype" : "PersonAuthorship", "mtid" : 8046792, "link" : "/api/authorship/8046792", "label" : "Gelencsér, Éva [Gelencsér, Éva (Táplálkozástudomá...), szerk.]", "listPosition" : 2, "share" : 0.25, "first" : false, "last" : false, "author" : { "otype" : "Author", "mtid" : 10007683, "link" : "/api/author/10007683", "label" : "Gelencsér Éva (Táplálkozástudomány, élelmiszetrudomány, fehérjekémia)", "familyName" : "Gelencsér", "givenName" : "Éva", "published" : true, "oldId" : 10007683, "snippet" : true }, "familyName" : "Gelencsér", "givenName" : "Éva", "authorTyped" : false, "editorTyped" : true, "otherTyped" : false, "type" : { "otype" : "AuthorshipType", "mtid" : 2, "link" : "/api/authorshiptype/2", "label" : "Szerkesztő", "code" : -1, "published" : true, "oldId" : -1, "snippet" : true }, "published" : false, "oldId" : 24856101, "snippet" : true }, { "otype" : "PersonAuthorship", "mtid" : 8046793, "link" : "/api/authorship/8046793", "label" : "Lugasi, Andrea [Lugasi, Andrea (Táplálkozástudomány), szerk.] Vendéglátás Intézeti Tanszék (BGE / KVIK)", "listPosition" : 3, "share" : 0.25, "first" : false, "last" : false, "author" : { "otype" : "Author", "mtid" : 10013455, "link" : "/api/author/10013455", "label" : "Lugasi Andrea (Táplálkozástudomány)", "familyName" : "Lugasi", "givenName" : "Andrea", "published" : true, "oldId" : 10013455, "snippet" : true }, "familyName" : "Lugasi", "givenName" : "Andrea", "authorTyped" : false, "editorTyped" : true, "otherTyped" : false, "type" : { "otype" : "AuthorshipType", "mtid" : 2, "link" : "/api/authorshiptype/2", "label" : "Szerkesztő", "code" : -1, "published" : true, "oldId" : -1, "snippet" : true }, "published" : false, "oldId" : 24856100, "snippet" : true }, { "otype" : "PersonAuthorship", "mtid" : 8046794, "link" : "/api/authorship/8046794", "label" : "Rurik, Imre [Rurik, Imre (Orvostudomány), szerk.]", "listPosition" : 4, "share" : 0.25, "first" : false, "last" : false, "author" : { "otype" : "Author", "mtid" : 10002264, "link" : "/api/author/10002264", "label" : "Rurik Imre (Orvostudomány)", "familyName" : "Rurik", "givenName" : "Imre", "published" : true, "oldId" : 10002264, "snippet" : true }, "familyName" : "Rurik", "givenName" : "Imre", "authorTyped" : false, "editorTyped" : true, "otherTyped" : false, "type" : { "otype" : "AuthorshipType", "mtid" : 2, "link" : "/api/authorshiptype/2", "label" : "Szerkesztő", "code" : -1, "published" : true, "oldId" : -1, "snippet" : true }, "published" : false, "oldId" : 24856099, "snippet" : true } ], "title" : "A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése", "subTitle" : "Program és az előadások kivonatai", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 1108470, "link" : "/api/publicationidentifier/1108470", "label" : "ISBN: 9786155606021", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 122, "link" : "/api/publicationsource/122", "label" : "ISBN", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10002, "link" : "/api/publicationsourcetype/10002", "label" : "Egyéb", "mayHaveOa" : false, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "ISBN", "nameEng" : "ISBN", "linkPattern" : "https://www.worldcat.org/search?q=isbn%3A@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 122, "snippet" : true }, "idValue" : "9786155606021", "realUrl" : "https://www.worldcat.org/search?q=isbn%3A9786155606021", "published" : false, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 16627445, "link" : "/api/publicationidentifier/16627445", "label" : "Teljes dokumentum: https://www.doki.net/upload/taplalkozas/document/mtt_xli._vandorgyules_esztergom_2016_programkonyv.pdf", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 39, "link" : "/api/publicationsource/39", "label" : "Teljes dokumentum", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10006, "link" : "/api/publicationsourcetype/10006", "label" : "Link", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Teljes dokumentum", "nameEng" : "Teljes dokumentum", "linkPattern" : "@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 39, "snippet" : true }, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "https://www.doki.net/upload/taplalkozas/document/mtt_xli._vandorgyules_esztergom_2016_programkonyv.pdf", "realUrl" : "https://www.doki.net/upload/taplalkozas/document/mtt_xli._vandorgyules_esztergom_2016_programkonyv.pdf", "published" : false, "snippet" : true } ], "editionNumber" : 0, "publishers" : [ { "otype" : "Publisher", "mtid" : 21844, "link" : "/api/publisher/21844", "label" : "Magyar Táplálkozástudományi Társaság", "name" : "Magyar Táplálkozástudományi Társaság", "published" : true, "oldId" : 10010151, "snippet" : true } ], "publishedAt" : [ { "otype" : "City", "mtid" : 10003, "link" : "/api/city/10003", "label" : "Budapest, Magyarország", "partOf" : { "otype" : "Country", "mtid" : 10001, "link" : "/api/country/10001", "label" : "Magyarország", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "published" : true, "oldId" : 10005024, "snippet" : true } ], "firstPageOrInternalIdForSort" : "", "publishedYear" : 2016, "conference" : { "otype" : "Conference", "mtid" : 114514, "link" : "/api/conference/114514", "label" : "A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése 2016-10-06 [Esztergom, Magyarország]", "location" : [ { "otype" : "City", "mtid" : 10614, "link" : "/api/city/10614", "label" : "Esztergom, Magyarország", "partOf" : { "otype" : "Country", "mtid" : 10001, "link" : "/api/country/10001", "label" : "Magyarország", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "published" : true, "oldId" : 1140869, "snippet" : true } ], "published" : true, "snippet" : true }, "digital" : null, "printed" : true, "collaboration" : "NATIONAL", "sourceYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : true, "nationalOrigin" : null, "missingAuthor" : false, "oaType" : "NONE", "oaCheckDate" : "2024-03-28", "oaFree" : false, "oaByAuthor" : { "otype" : "Author", "mtid" : 10037504, "link" : "/api/author/10037504", "label" : "Fehér András (online marketing, élelmiszer-marketing)", "familyName" : "Fehér", "givenName" : "András", "published" : true, "oldId" : 10037504, "snippet" : true }, "citationCount" : 0, "citationCountUnpublished" : 0, "citationCountWoOther" : 0, "independentCitCountWoOther" : 0, "nationalOriginCitationCount" : 0, "foreignEditionCitationCount" : 0, "doiCitationCount" : 0, "wosCitationCount" : 0, "scopusCitationCount" : 0, "wosScopusCitationCount" : 0, "wosScopusCitationCountWoOther" : 0, "wosScopusIndependentCitationCount" : 0, "wosScopusIndependentCitationCountWoOther" : 0, "independentCitationCount" : 0, "selfCitationCount" : 0, "unhandledCitationCount" : 0, "citingPubCount" : 0, "independentCitingPubCount" : 0, "citingPubCountWoOther" : 0, "independentCitingPubCountWoOther" : 0, "unhandledCitingPubCount" : 0, "citedPubCount" : 0, "citedCount" : 0, "hasCitationDuplums" : false, "userChangeableUntil" : "2017-01-07T10:01:03.000+0000", "publishDate" : "2016-10-09T09:01:03.000+0000", "directInstitutesForSort" : "Vendéglátás Intézeti Tanszék (BGE / KVIK)", "ownerAuthorCount" : 4, "ownerInstituteCount" : 31, "directInstituteCount" : 1, "authorCount" : 0, "contributorCount" : 4, "chapterCount" : 28, "chapters" : [ { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3084479, "link" : "/api/publication/3084479", "label" : "Ábel Tatjána et al. A koleszterincsökkentő kezelés és a fehérbor fogyasztás hatásai metabolikus szindrómás betegekben. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 35", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A koleszterincsökkentő kezelés és a fehérbor fogyasztás hatásai metabolikus szindrómás betegekben", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3084479, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3123560, "link" : "/api/publication/3123560", "label" : "Brávácz Ibolya. Az egészségtudatosság és a környezettudatosság, mint az élelmiszer-fogyasztói magatartás tudatos elemei közötti kapcsolat vizsgálata. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 20", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Az egészségtudatosság és a környezettudatosság, mint az élelmiszer-fogyasztói magatartás tudatos elemei közötti kapcsolat vizsgálata", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3123560, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 34127551, "link" : "/api/publication/34127551", "label" : "Czukor Bálint et al. Szójabab oligoszacharid tartalmának csökkentési kísérletei. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 23-23", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Szójabab oligoszacharid tartalmának csökkentési kísérletei", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3123688, "link" : "/api/publication/3123688", "label" : "Csehi Barbara et al. A TOTU termékcsalád fehérjéinek és technofunkciós tulajdonságainak vizsgálata. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 25", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A TOTU termékcsalád fehérjéinek és technofunkciós tulajdonságainak vizsgálata", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3123688, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3384671, "link" : "/api/publication/3384671", "label" : "Fehér András et al. A digitális élelmiszerfogyasztó preferenciái. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 28-28", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A digitális élelmiszerfogyasztó preferenciái", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3384671, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3162259, "link" : "/api/publication/3162259", "label" : "Füstös Zoltán et al. Mikroőrölt növényi rost készítmények in vitro emésztési vizsgálatai. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 29-29", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Mikroőrölt növényi rost készítmények in vitro emésztési vizsgálatai", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3162259, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3150488, "link" : "/api/publication/3150488", "label" : "Gelencsér É et al. Hazai nemesítésű, nagy hozamú és csökkentett tripszin inhibitor tartalmú, új szójafajták táplálkozási célú vizsgálata.. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 30-30", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Hazai nemesítésű, nagy hozamú és csökkentett tripszin inhibitor tartalmú, új szójafajták táplálkozási célú vizsgálata.", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : false, "oldId" : 3150488, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3286143, "link" : "/api/publication/3286143", "label" : "Gelencsér Éva et al. Hazai nemesítésű, nagy hozamú és csökkentett tripszin inhibitor tartalmú, új szójafajták táplálkozási célú vizsgálata. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 30", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Hazai nemesítésű, nagy hozamú és csökkentett tripszin inhibitor tartalmú, új szójafajták táplálkozási célú vizsgálata", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3286143, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 34133571, "link" : "/api/publication/34133571", "label" : "Halmy E et al. Szénhidrát és élelmi rost felvétel elhízásban testtömeg-index és nemek szerint. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 33-33", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Szénhidrát és élelmi rost felvétel elhízásban testtömeg-index és nemek szerint", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3123564, "link" : "/api/publication/3123564", "label" : "Hidvégi Hedvig et al. Érzékszervi és állomány vizsgálatok kétféle technológiával hőkezelt szarvasmarha hátszínben. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 35", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Érzékszervi és állomány vizsgálatok kétféle technológiával hőkezelt szarvasmarha hátszínben", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3123564, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3124893, "link" : "/api/publication/3124893", "label" : "Kemenczei Ágnes et al. Terítéken az entomofágia - áttekintő. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 36-36", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Terítéken az entomofágia - áttekintő", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3124893, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3122825, "link" : "/api/publication/3122825", "label" : "Kiss Marietta et al. Az egészségtudatosság megjelenése a magyar lakosság táplálkozási szokásaiban korcsoportonként. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 38-38", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Az egészségtudatosság megjelenése a magyar lakosság táplálkozási szokásaiban korcsoportonként", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3122825, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3286215, "link" : "/api/publication/3286215", "label" : "Klupács Adél et al. Fehérje és DNS alapú módszerek alkalmazása különböző fajtamézek eredet-azonosítására. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 40", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Fehérje és DNS alapú módszerek alkalmazása különböző fajtamézek eredet-azonosítására", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3286215, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3124697, "link" : "/api/publication/3124697", "label" : "Langó B et al. TRITIKÁLÉ, egy új színfolt a gabonák palettáján. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 41-41", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "TRITIKÁLÉ, egy új színfolt a gabonák palettáján", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 20805630, "link" : "/api/publicationidentifier/20805630", "label" : "Teljes dokumentum: https://www.doki.net/upload/taplalkozas/document/mtt_xli._vandorgyules_esztergom_2016_programkonyv.pdf#page=41", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 39, "link" : "/api/publicationsource/39", "label" : "Teljes dokumentum", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10006, "link" : "/api/publicationsourcetype/10006", "label" : "Link", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Teljes dokumentum", "nameEng" : "Teljes dokumentum", "linkPattern" : "@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 39, "snippet" : true }, "idValue" : "https://www.doki.net/upload/taplalkozas/document/mtt_xli._vandorgyules_esztergom_2016_programkonyv.pdf#page=41", "realUrl" : "https://www.doki.net/upload/taplalkozas/document/mtt_xli._vandorgyules_esztergom_2016_programkonyv.pdf#page=41", "published" : false, "snippet" : true } ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3124697, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3123568, "link" : "/api/publication/3123568", "label" : "Lenkovics Beatirx et al. A Budapesti Gazdasági Egyetem Vendéglátó és Szálloda szakirányos hallgatóinak ízküszöbérték vizsgálata. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 42", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A Budapesti Gazdasági Egyetem Vendéglátó és Szálloda szakirányos hallgatóinak ízküszöbérték vizsgálata", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3123568, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3123571, "link" : "/api/publication/3123571", "label" : "Lugasi Andrea et al. Beltartalmi és lipidperoxidációs jellemzők változása szarvasmarha hátszínben különböző elkészítési módok függvényében. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 44", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Beltartalmi és lipidperoxidációs jellemzők változása szarvasmarha hátszínben különböző elkészítési módok függvényében", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3123571, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3123575, "link" : "/api/publication/3123575", "label" : "Megvigy Léna et al. Főzd meg a stresszt!: A főzés, mint stressz-oldó tevékenység napjainkban. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 45", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Főzd meg a stresszt!", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3123575, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3150491, "link" : "/api/publication/3150491", "label" : "Nagy A et al. Funkcionális tésztafélék humán klinikai vizsgálatának előkészítéséhez kapcsolódó kutatások és a vizsgálati protokoll.. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 46-46", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Funkcionális tésztafélék humán klinikai vizsgálatának előkészítéséhez kapcsolódó kutatások és a vizsgálati protokoll.", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : false, "oldId" : 3150491, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3150496, "link" : "/api/publication/3150496", "label" : "Nagy A et al. Pszeudocereáliákkal és ásványi anyagokkal dúsított tészta fejlesztésének lehetőségei.. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 48", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Pszeudocereáliákkal és ásványi anyagokkal dúsított tészta fejlesztésének lehetőségei.", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : false, "oldId" : 3150496, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3183442, "link" : "/api/publication/3183442", "label" : "Nagy Anikó et al. Funkcionális tésztafélék humánklinikai vizsgálatának előkészítéséhez kapcsolódó kutatások és a vizsgálati protokoll. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 46", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Funkcionális tésztafélék humánklinikai vizsgálatának előkészítéséhez kapcsolódó kutatások és a vizsgálati protokoll", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3183442, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3128684, "link" : "/api/publication/3128684", "label" : "Nagy Gábor Zsolt et al. A csicseriborsó táplálkozás-élettani szempontból fontos összetevőinek vizsgálata. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 49-49", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A csicseriborsó táplálkozás-élettani szempontból fontos összetevőinek vizsgálata", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3128684, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3353753, "link" : "/api/publication/3353753", "label" : "Perjéssy Judit et al. Tejsavasan fermentált, probiotikus narancslé fejlesztése.. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 54-54", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Tejsavasan fermentált, probiotikus narancslé fejlesztése.", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3353753, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3123693, "link" : "/api/publication/3123693", "label" : "Salamon Bertold et al. A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés alkalmazásának lehetőségei a tojás-feldolgozásban. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 56", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés alkalmazásának lehetőségei a tojás-feldolgozásban", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3123693, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3125673, "link" : "/api/publication/3125673", "label" : "SZABÓ E. et al. Sertéshús tulajdonságainak észlelése különböző termékjelölés esetén a fogyasztói attitűdök függvényében. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 64", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Sertéshús tulajdonságainak észlelése különböző termékjelölés esetén a fogyasztói attitűdök függvényében", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3125673, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3124622, "link" : "/api/publication/3124622", "label" : "Szalóki-Dorkó Lilla et al. Fekete bodza sűrítményekkel színezett joghurtok stabilitása tárolás során. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 66-66", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Fekete bodza sűrítményekkel színezett joghurtok stabilitása tárolás során", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 3124622, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3125665, "link" : "/api/publication/3125665", "label" : "SZŰCS V. et al. Zöldfűszer fogyasztás és élelmiszer-biztonság: Európai fogyasztók gyakorlata. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 68", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Zöldfűszer fogyasztás és élelmiszer-biztonság: Európai fogyasztók gyakorlata", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3125665, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3123694, "link" : "/api/publication/3123694", "label" : "Tóth Adrienn et al. A tojás feldolgozásnak fejlődése az utóbbi 25 évben. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése p. 71", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A tojás feldolgozásnak fejlődése az utóbbi 25 évben", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3123694, "snippet" : true }, { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3160661, "link" : "/api/publication/3160661", "label" : "Tóth Adrienn et al. TOJÁSFEHÉRJE LÉ ALAPÚ GYÜMÖLCSLEVEKKEL KOMBINÁLT FUNKCIONÁLIS ÉLELMISZER ELTARTHATÓSÁGA HHP ALKALMAZÁSÁVAL. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 70-70", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "TOJÁSFEHÉRJE LÉ ALAPÚ GYÜMÖLCSLEVEKKEL KOMBINÁLT FUNKCIONÁLIS ÉLELMISZER ELTARTHATÓSÁGA HHP ALKALMAZÁSÁVAL", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3160661, "snippet" : true } ], "fromCitation" : false, "hasQualityFactor" : false, "link" : "/api/publication/3122824", "label" : "Bíró Lajos. A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése: Program és az előadások kivonatai. (2016) ISBN:9786155606021", "template" : "