mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Az aminosavak és biogén aminok jelentősége az élelmiszerminősítésben
Simonné, Sarkadi L [Simonné Sarkadi, Livia (Élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék (SZIE / ÉTK / ÉBTTI)
Magyar nyelvű Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény) Tudományos
Megjelent:
Majdik Kornélia. 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia. (2019)
p. 14
Azonosítók
MTMT: 31135296
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-01-22 00:18
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás