mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Keresztkötések létrehozása di- és trikarbonsavak valamint laktóz reakciójával
Zurbó, Zsófia [Zurbó, Zsófia (élelmiszeranalitika ), szerző] Élelmiszertechnológiai Intézet (DE / MÉK)
;
Kiss, Dóra [Kiss, Dóra (takarmányanalitika), szerző] Élelmiszertechnológiai Intézet (DE / MÉK)
;
Csapó, János [Csapó, János (Biokémia), szerző] Élelmiszertechnológiai Intézet (DE / MÉK)
Magyar nyelvű Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény) Tudományos
Megjelent:
Majdik Kornélia. 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia. (2019)
p. 49.
Azonosítók
MTMT: 30922195
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-01-13 15:06
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás