mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia
Majdik, Kornélia [Majdik, Cornelia (környezeti kémia), szerk.]
Magyar és Angol nyelvű Tudományos
Megjelent: Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT), Kolozsvár, Románia, 140 p.
2019
Konferencia:
XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia 25th International Conferenceon Chemistry 2019-10-24 [Cluj, Románia]
Sorozatok:
Nemzetközi Vegyészkonferencia 1843-6293 2734-7109
;
Nemzetközi Vegyészkonferencia 1843-6293 2734-7109
Azonosítók
MTMT: 30865596
autopszia:
Egyéb URL:
https://emt.ro/sites/default/files/archivum/program/Esem%C3%A9ny%20arch%C3%ADvum%20bek%C3%BCld%C3%A9se/Vegyesz%20A5%20programfuzet%202019%20%40.pdf
Fejezetek
Földesi Tamás et al. Synthesis of carbazole substituted dyes: poszter prezentáció. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia
Nikita Sharma et al. Structural and Morphological changes with different hydrothermal temperature conditions for BiOI/MWCNT photocatalyst. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia
BODOR Katalin et al. Effects of PM10 and weather on respiratory and cardio cardiovascular diseases in the Ciuc Basin. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 1
Golcs Ádám et al. Fluoreszcens koronaéter alapú ólomionszelektív plate-optód fejlesztése környezetanalitikai célra. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 1
TŐRSŐK Brigitta et al. The effect of knockout fumarase gene on Escherichia coli metabolism. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 1
Simonné Sarkadi L. Az aminosavak és biogén aminok jelentősége az élelmiszerminősítésben. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 14
Katalin Bodor et al. Effects of PM10 and Weather on Respiratory and cardio cardiovascular Diseases in the Ciuc Basin. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 16
Gyulavári Tamás et al. Nemesfémmel módosított üreges gömb szerkezetű titán-dioxidok előállítása és jellemzése. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 19-19
Saszet Kata et al. Szintetikus és ásványi eredetű vas(II)-titanát szerkezeti és toxikológiai vizsgálata. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 27
Kiss Dóra et al. Élelmiszerek aromás aminosav összetételének meghatrozása fotometriás módszerekkel. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 40.
Kőrösi Márton et al. Enantiomerkeverék-továbbtisztítás gáz antiszolvens frakcionálással: a 3-klórmandulasav tisztíthatóságának és nagynyomású olvadási viselkedésének összevetése. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 42-42
Mihok Emőke et al. Bogyóstermések és rügykivonatok antioxidáns tartalmának vizsgálata. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 44
Zurbó Zsófia et al. Keresztkötések létrehozása di- és trikarbonsavak valamint laktóz reakciójával. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 49.
Czifrák K. et al. Poliuretán alapú vitrimerek előállítása és vizsgálata. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 51
file stella et al. Epoxidált szója- és lenolaj karakterizálása tömegspektrometriás módszerrel. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 52
hashimov mahir et al. Hatkarú poliéter poliol karakterizálása tandem tömegspektrometriás módszerrel. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 54
Kordován Marcell et al. Új típusú poliureánok előállítása szacharóz, 1,6-hexametilén diizocianát (HDI) és epszilon-kaprolakton felhasználásával = Preparation of New Type Polyurethanes Containing Sucrose,1,6-hexamethylene Diisocyanate (HMDI) and epsilon-Caprolacton. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 55
kuki ákos et al. Epoxidált növényi olajok zsírsav összetételének meghatározása tandem tömegspektrometriával.. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 57
Lakatos Csilla et al. Poli(ω-pentadekalakton)-t tartalmazó poliuretánok előállítása és vizsgálata. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 58-58
nagy tibor et al. A kőolaj összetételének vizsgálata közepes felbontású tömegspektrométerrel. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 60
Vadkerti Bence et al. A szacharóz reakciója fenil-izocianáttal. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 63
Csapó János et al. A triptofán racemizációjának tanulmányozása lúggal kezelt vágóhídi melléktermékeknél. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 64.
Csapó János et al. A triptofán enantiomerek meghatározásra alkalmas fehérje hidrolízis módszer. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 65
ifj. VÁRHELYI CSABA et al. Glioximokkal, Schiff-bázisokkal, szemi- és tioszemikarbazonokkal előállított új réz-komplexek, fizikai-kémiai és biológiai tulajdonságai (Novel Copper Complexes Prepared with Glyoximes, Schiff Bases, Semi- and Thiosemicarbazones, and their Physical-Chemical and Biological Properties). (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 74-74
Almási Enikő Eszter et al. Bizmut-vanadát fotokatalizátor hatékonyságának növelése Fe hozzáadásával. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 79
Babcsányi Izabella et al. Réz és cink mikrotápanyagok dúsulása és erózió általi elmozdulása Tokaj-hegyaljai szőlőültetvények feltalajában = The Enrichment and the Mobilization Via Erosion of Copper and Zinc Micronutrients in Vineyard Topsoils in Tokaj-Hegyalja. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 80-80
Fazekas Ákos Ferenc et al. Titán-dioxiddal módosított PVDF membránok alkalmazása tejipari szennyezők eltávolítására. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 87
fehér anna et al. Epoxidált zsírsavészterek tanulmányozása gázkromatográfiás és MALDI-TOF tömegspektrometriás módszerrel. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 88
Jákói Zoltán et al. Mikrohullámmal intenzifikált Fenton-reakció alkalmazása szennyvízkezelésre. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 93-93
LEMMER Balázs et al. Biomassza alapú fermentumok hasznosítása az etanolfermentációban Biomass-Based Fermentation Liquids in Ethanol Fermentation. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 95-95
MAGYARI Klára et al. Különböző alakú Au nanorészecskéket tartalmazó bioaktív üveggel alkotott alginát-pululán kompozitok előállítása és jellemzése. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 97
MAGYARI Klára et al. Sebgyógyulás bioaktiv üveget tartalmazó Vazelin krém segítségével. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 98
Rápó Eszter et al. Összehasonlító tanulmány Remazol ruhafestékek adszorpciós eltávolítására kalcinált tojáshéjjal. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 104
Salamon Pál et al. Fehérje-fehérje interakció vizsgálata a sejthalál szabályozásában. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 105
Antal Emőke et al. In silico characterization of a malonyl-CoA-reductase enzyme. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 31372079
Balázs Márta et al. Analysis of Basfia Succiniciproducens Gene Expression Profile by RT-qPCR Method. (2019) Megjelent: 25th International Conference on Chemistry = XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 31384216
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2024-12-04 22:47
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás