How Arabinoxylans Modify Gluten and Starch Related Wheat Flour Characteristics

Harasztos, A. [Harasztos, Anna Helga (Élelmiszertudomány), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK); Balázs, G. [Balázs, Gábor (Élelmiszertudományi), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK); Csőke, P. N.; D’Amico, S.; Schönlechner, R.; Tömösközi, S. [Tömösközi, Sándor (gabonafélék), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
  • SJR Scopus - Food Science: Q3
Azonosítók
Szakterületek:
  • Állattenyésztési és tejtermelési tudomány
  • Egészségtudományok
  • Egyéb mezőgazdaság-tudományok
  • Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2022-12-07 02:02