mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Changes of microelement content of green pea and maize by molybdenum enrichment
Bódi, Éva [Bódi, Éva (Élelmiszertudományok), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)
;
Várallyay, Szilvia [Várallyay, Szilvia (Agrártudományok/É...), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)
;
Soós, Áron [Soós, Áron (Élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)
;
Kovács, Béla [Kovács, Béla (Mezőgazdasági kémia), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Győri Zoltán. FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference: Abstract Book. (2018) ISBN:9789634900245
pp. 47-48
Azonosítók
MTMT: 30468604
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-02-12 21:49
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás