mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
The element content of propolis tinctures by the volume of the extraction solvent
Soós, Áron [Soós, Áron (Élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)
;
Bódi, Éva [Bódi, Éva (Élelmiszertudományok), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)
;
Várallyay, Szilvia [Várallyay, Szilvia (Agrártudományok/É...), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)
;
Molnár, Szabolcs [Molnár, Szabolcs (Élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKKE / KUTE / KFK)
;
Kovács, Béla [Kovács, Béla (Mezőgazdasági kémia), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Győri Zoltán. FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference: Abstract Book. (2018) ISBN:9789634900245
p. 42
Azonosítók
MTMT: 30468398
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-02-12 22:17
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás