The element content of propolis tinctures by the volume of the extraction solvent

Soós, Áron [Soós, Áron (Élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK); Bódi, Éva [Bódi, Éva (Élelmiszertudományok), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK); Várallyay, Szilvia [Várallyay, Szilvia (Agrártudományok/É...), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK); Molnár, Szabolcs [Molnár, Szabolcs (Élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKKE / KUTE / KFK); Kovács, Béla [Kovács, Béla (Mezőgazdasági kémia), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)

Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
    Azonosítók
    • MTMT: 30468398
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-02-12 22:17