mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Development of matzo made of wholemeal rye flour
Véha, Antal
;
Szabó, P. Balázs [Szabó, P. Balázs (Élelmiszeripar, a...), szerző] Élelmiszermérnöki Intézet (SZTE / MK)
;
Zakupszki, Zita.
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Győri Zoltán. FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference: Abstract Book. (2018) ISBN:9789634900245
p. 46
Azonosítók
MTMT: 30434426
Teljes dokumentum:
http://fsd2018.unideb.hu/ABSTRACT%20BOOK.pdf
Szakterületek:
Élelmiszertudomány
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-02-18 17:36
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás