Microbiological status of gomolya cheeses produced by small-scale dairies

Petróczki, Flóra Mária [Petróczki, Flóra Mária (Élelmiszer-mikrob...), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK); Woode, Benjamin Kojo; Törős, Gréta; Nagy, Noémi Stella; Béri, Béla [Béri, Béla (Állattenyésztés), szerző] Állattudományi, Biotechnológiai és Természetvéd... (DE / MÉK); Állattenyésztési Tanszék (DE / MÉK / ABTI); Peles, Ferenc [Peles, Ferenc Árpád (Élelmiszer-mikrob...), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)

Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
    Azonosítók
    • MTMT: 30366884
    Szakterületek:
    • Állattenyésztési és tejtermelési tudomány
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-02-18 18:02