mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Microbiological status of gomolya cheeses produced by small-scale dairies
Petróczki, Flóra Mária [Petróczki, Flóra Mária (Élelmiszer-mikrob...), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)
;
Woode, Benjamin Kojo
;
Törős, Gréta
;
Nagy, Noémi Stella
;
Béri, Béla [Béri, Béla (Állattenyésztés), szerző] Állattudományi, Biotechnológiai és Természetvéd... (DE / MÉK); Állattenyésztési Tanszék (DE / MÉK / ABTI)
;
Peles, Ferenc [Peles, Ferenc Árpád (Élelmiszer-mikrob...), szerző] Élelmiszertudományi Intézet (DE / MÉK)
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Győri Zoltán. FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference: Abstract Book. (2018) ISBN:9789634900245
pp. 36-37
Paper: 1
Azonosítók
MTMT: 30366884
Szakterületek:
Állattenyésztési és tejtermelési tudomány
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-02-18 18:02
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás