mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia
Majdik, Kornélia [Majdik, Cornelia (környezeti kémia), szerk.] MTA Határon Túli Magyarok Titkársága
Magyar és Angol nyelvű Tudományos
Megjelent: Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT)
2018
Konferencia:
XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia 24th International Conference on Chemistry 2018-10-24 [Szovátafürdő, Románia]
Sorozatok:
Nemzetközi Vegyészkonferencia 1843-6293 2734-7109
Azonosítók
MTMT: 30356147
Egyéb URL:
https://emt.ro/sites/default/files/archivum/program/Program%202018.pdf
Fejezetek
Antal Emőke et al. Studies of dehydrogenases applicable in metabolic engineering. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia
Fonyó Máté et al. Bórral és bizmuttal módosított heterogén fotokatalizátorok előállítása és vizsgálata. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia
FÖLDESI Tamás et al. Design of novel diimine-based copper complexes and their application as photoredox catalysts. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia
Hampel Boglárka et al. Lantanoidákkal dópolt NaYF4-TiO2-Au kompozitok előállítása és fotokatalitikus vizsgálata. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. -
KOCSIS Gábor et al. Magnézium-oxiddal módosított TiO2 fotokatalizátorok előállítása és aktivitásuk vizsgálata. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia
AKÁCSOS Beáta-Emese et al. Chemical analysis of particulate matter (PM10) in the Ciuc Basin. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 1
KERESZTESI Ágnes et al. The Dinaric Alps Foehn effect on the ionic composition of rainwater collected in Caras-Severin County, Romania. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 1
Pallag Annamária et al. A mezei katáng (Cichorium intybus) extraktumok fenolos vegyületeinek és antioxidáns kapacitásának vizsgálata. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 1
Bárdos Enikő et al. A szintézisidők módosításának hatása a BiOX (X=Cl, Br, I) anyagok morfológiájára és fotokatalitikus aktivitására. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 19
Gal Cristian Andrei et al. Enantiomer tiszta aminok előállítása Cv-ω-transzaminázzal. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 23
KOVÁCS Zoltán et al. A ZnO/Pt/redukált grafit-oxid hármas kompozit fotokatalizátorok előállítása és összehasonlítása kémiai redukciós és impregnálás módszerrel. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 24-24
Gyulavári Tamás et al. Széngömb segítségével szintetizált nagy fotokatalitikus aktivitású titán-dioxid üreges szerkezetek előállítása = Preparation of Carbon Sphere-based Titanium Dioxide Hollow Structures with High Photocatalytic Activity. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 25-25
Kedves Endre-Zsolt et al. Kationos színezékek adszorpciója ortorombos α-MoO3-on. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 29-29
Major Máté Miklós et al. Királis tioéter-amin ligandumok szintézise és katalitikus tulajdonságainak vizsgálata. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 35.
Mező Emerencia et al. Imidazolium-alapú ionfolyadékok alkalmazása fehérjék elválasztására kapilláris zónaelektroforézis módszerrel: Application of Imidazolium-based Ionic Liquids in the Separation of Proteins by Capillary Zone Electrophoresis. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 37
MEZŐ Emerencia et al. Application of Imidazolium-based Ionic Liquids in the Separa-tion of Proteins by Capillary Zone Electrophoresis. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 37
Salamon Pál et al. Nekroptózist moduláló humán fehérjék bioszintézise. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 42
Saszet Kata et al. Photodegradation of phenol in a TiO2/WO3/Au photocatalyst system. Efficiency and degradation intermediate prediction. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 43
Szőke Árpád Ferenc et al. Kitozán bevonatok permeabilitásának vizsgálata nedvesedési és impedancia spektroszkópiai módszerekkel cink hordozókon. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 47-47
Toldi Dávid et al. Fényfüggő változások a búza szabad aminosav anyagcseréjében. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 49
Czifrák Katalin et al. Új típusú Diels-Alder adduktot tartalmazó poliuretánok. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 53
Kovács Sándor Lajos et al. Amino-Izocianoakridin Származékok, Mint Potenciális Sejtjelölők: Amino-Isocyanoacridines As Potencial Cell Probes. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 57
Kuki Ákos et al. Vegyi Anyagok Gyors Detektálása Egészségügyi És Higiéniai Termékekben Valós Idejű Közvetlen Analízis Ionizációs Tömegspektrometriával (DART-MS): Rapid Mapping Of Various Chemicals In Personal Care And Healthcare Products By Direct Analysis In Real Time Mass Spectrometry (DART-MS). (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 58
Lakatos Csilla et al. Poli(Ω‐Pentadekalakton) Építőelemet Tartalmazó Poliuretánok Előállítása És Vizsgálata: Preparation And Investigation Of Polyurethanes Containing Poly(Ω‐Pentadecalactone) Building Blocks. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 59
Magyari Klara et al. Copper Containing Bioactive Glasses for Bone Tissue Regeneration Trials. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 60
Nagy Lajos et al. A 2,6-toluilén-diizocianát alkoholokkal történő reakciójának kinetikai vizsgálata. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 61
Nagy Miklós et al. Molekulatömegű, Izocianonaftalin Alapú Fluoreszcens Szolvatokróm Festékek Analitikai Alkalmazása Higany(II) És Ag(I) Egyidejű, Szelektív Kimutatására: Isocyano-Naphthalenes As Extremely Low Molecular Weight Selective, Ratiometric Fluorescent Probes For Both Mercury(II) And Silver (I). (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 62
Nagy Tibor et al. Tömegmaradék Analízis, Robosztus Módszer Kopolimerek Tömegspektrumának Elemzésére: Mass-Remainder Analysis: A Robust Method For Evaluation Of Copolymer Mass Spectrum. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 63
Pap Zsolt. Félvezető oxidok töltésszeperáción alapuló környezeti alkalmazhatósága: játék az elektronokkal egy tisztább környezetért.. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 64-64
Rácz Dávid et al. Szolvatokróm Amino-Izocianoantracén És -Akridin Származékok Mint Fiziológiás Ph-Érzékelők És Bioszenzorok: Amino-Isocyanoacridines: Solvatochromic Fluorophores As Physiological Ph Probes And Biosensors. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 65
Csapó J. et al. „Természetes” édesítőszerek D- és L-fruktóz tartalmának vizsgálata polarimetriával és nagyhatékonyságú folyadékkromatográfiával. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 66-66
Csapó János et al. "Természetes" édesítőszerek D- és L-fruktóz tartalmának vizsgálata polarimetriával és nagyhatékonyságú folyadékkromatográfiával. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 66
Csapó János et al. A taumatin édesítőszer hamisítása, és ennek kimutatására alkalmas analitikai módszerek. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 67-67
ifj. VÁRHELYI CSABA et al. Glioximokkal képzett új Fe(II)-komplexek szintézise, és a ligandumok hatása a fizikai-kémiai tulajdonságokra (Syntheses of Novel Fe(II)-glyoxime Complexes, and Influence of Ligands on Physical-Chemical Properties). (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 78-78
Almási Enikő Eszter et al. Nanoméretű TiO2 előállítása természetes rutil őrlésével. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 80-80
Császár Zsófia et al. Vízoldható ruténium-nanorészecskék előállítása és alkalmazása arének vizes-szerves kétfázisú hidrogénezési reakciójában. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 88.
Lemmer Balázs et al. Makardij-modell fermentlevek ultraszűrésénél = Makardij-Model of Ultrafiltered Fermentation Liquids. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 104-104
Lukács Alexandra et al. Titán dioxid fotokatalitikus aktivitásának vizsgálata E. coli esetében. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 105
Mihok Emőke et al. A fekete ribiszkében (Ribes nigrum L.) található antociánok Soxhlet-extrakciós kinetikájának vizsgálata. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 107
Nikita Sharma et al. Biobr és BiOBr-szén nanocső (CNT) alapú kompozitok in situ előállítása és jellemzése = [In-situ Synthesis of BiOBr and Its Composites with Carbon Nanotubes (CNT) and Their Characterization]. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia pp. 113-113
Veréb Gábor et al. Olajemulziók ózonos előkezeléssel intenzifikált ultraszűrésére különböző polimer membránok esetében = Pre-ozonation for intensified ultrafiltration of oil-in-water emulsions in case of different polymer membranes. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 119
Kálmán Viktória et al. Olajemulziók membránszűrése TiO2/szén-nanocső kompozittal módosított fotokatalitikus membránokkal = Membrane Filtration of Oil-in-water Emulsions with TiO2/carbon Nanotube Modified Photocatalytic Membranes. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 132
Balázs Márta et al. A Basfia succiniciproducens bioszintetikus potenciáljának tanulmányozása. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 3284931
Antal Emőke et al. Studies of dehydrogenases applicable in metabolic engineering. (2018) Megjelent: XXIV. Nemzetközi Vegyészkonferencia p. 30373698
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-01-16 17:01
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás