Reduction of food wastage in school catering

Herczeg, Boglárka [Herczeg, Boglárka Mária (Gazdálkodás és sz...), szerző] Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Int... (SZIE / GTK); Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola (SZIE / GTK); Tóth, András [Tóth, András József (Food safety manag...), szerző]; Illés, Bálint Csaba [Illés, Bálint Csaba (Vállalatgazdaságt...), szerző] Üzleti Tudományok Intézete (SZIE / GTK); Bittsánszky, András [Bittsánszky, András (Élelmezés tudomány), szerző]

Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
    Azonosítók
    • MTMT: 30340918
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-01-20 19:17